Το σχόλιο της ημέρας

Σαν να φάνηκε λίγο μεγάλο το διάστημα χωρίς αγωνιστική δράση στο ποδόσφαιρο…

Published

on

Το παιχνίδι με την Λαμία, την Κυριακή στις 16:00 στην άδεια Τούμπα, πλησιάζει αν και το διάστημα που μεσολάβησε από το προηγούμενο, με την Λάρισα, φάνηκε λίγο πιο μεγάλο από δύο εβδομάδες.

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση αυτή, στην οποία εκτός από τους τρεις βαθμούς που (πρέπει να) θεωρούνται αυτονόητοι, πρέπει να δείξει και καλό πρόσωπο. Το έκανε σε αρκετά μεγάλα διαστήματα με ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικό στην Τούμπα, μακριά από αυτήν, έχει βγάλει προβλήματα και μάλιστα πολλά, αλλά πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» πρέπει εκτός των τριών βαθμών, να βρει και καλή ψυχολογία.

Πλησιάσει και ο ένας μήνας για τον οποίο έχει μιλήσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου πριν λίγο καιρό. Λέγοντας ότι μετά από αυτόν το μήνα, η ομάδα θα έχει την εικόνα που θέλει και θα παίζει αυτό που σχεδιάζει ο προπονητής της. Για να δούμε, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Κυριακής με την Λαμία.

Στο μπάσκετ; Αυτό που γίνεται, πλέον, μόνο ως μεταφυσικό μπορεί να χαρακτηριστεί… Είναι σαν εδώ και περίπου δύο εβδομάδες, να βρίσκεται πάνω από το Παλατάκι, ένα σύννεφο και διαρκώς να βρέχει. Νοκ άουτ και ο Ζάρας, ο Κόνιαρης παραμένει εκτός, νέο θέμα με τον Κλάσεν και την Κυριακή τον περιμένει ο Παναθηναϊκός και μάλιστα στο ΟΑΚΑ. Ένας Παναθηναϊκός, που γυρνάει από την Βαρκελώνη με ένα βαρύ -27 στην πλάτη…

Τα παιχνίδια είναι περίεργα και για τις δύο ομάδες του συλλόγου, το καθένα με τις δικές του ιδιαιτερότητες.

Αύριο, έχει και το χάντμπολ ευρωπαϊκό παιχνίδι, μάλλον διαδικαστικού χαρακτήρα μετά την άνετη νίκη του στον πρώτο αγώνα. Εκείνη η ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, δεν «κάθισε» καλά, όμως το αυριανό παιχνίδι είναι διαφορετικό και ο ΠΑΟΚ, οφείλει να συνεχίσει να βελτιώνεται όσο μπαίνει μέσα στη σεζόν.

Comments

Trending