ΒΟΛΕΙ

Πήρε την πρόκριση, γλίτωσε το κάζο!

Η Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου απείλησε όχι μόνο το φετινό αήττητο του Δικεφάλου του Βορρά, αλλά και τη συνέχεια των «ασπρόμαυρων» στη συνέχεια του κυπέλλου Ελλάδας, με τις παίκτριες του Δημήτρη Σολκίδη να παίρνουν τελικά την εκτός έδρας νίκη με 3-2 σετ και παράλληλα το εισιτήριο για τη φάση των 16.

Published

on

Η αξιόμαχη ομάδα του Ασβεστοχωρίου που αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία προηγήθηκε με 2-0 σετ (26-24, 25-23) με τον ΠΑΟΚ να «ξυπνάει» και να ισοφαρίζει σε 2-2 (19-25, 19-25) και να στέλνει το ματς στο τάι μπρέικ.

Όπως όλο το παιχνίδι, έτσι και το πέμπτο σετ εξελίχτηκε σε θρίλερ, με τον Δικέφαλο να προηγείται 5-8, αλλά τη Νέα Γενεά να μειώνει σε 7-8.

Στα κρίσιμα σημεία «μίλησε» η εμπειρία των παικτριών του ΠΑΟΚ, με τις «ασπρόμαυρες» να φτάνουν στο 10-15 και με το υπέρ τους 2-3 σετ πήραν τη νίκη – πρόκριση με απόλυτη ανατροπή.

Την Πέμπτη στις 12:00 ο ΠΑΟΚ θα μπει στην κληρωτίδα της φάσης των 16 στην οποία θα συμμετέχουν και ομάδες της Volleyleague.

Εάν ο Δικέφαλος κληρωθεί με ομάδα από τη μεγάλη κατηγορία, τότε θα έχει το πλεονέκτημα έδρας, επειδή αγωνίζεται σε μικρότερη κατηγορία.

Εκτός από τις 12 ομάδες της Volleyleague και τον ΠΑΟΚ, στην κλήρωση θα μπουν και οι: ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων.

Comments

Trending