ΒΟΛΕΙ

Το σχόλιο της ημέρας

Η προσπάθεια του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του κυπέλλου στην Ρόδο το καλύτερο… ορεκτικό γι’ αυτό που θα ακολουθήσει την Κυριακή.

Published

on

Δύο ήττες στο πρωτάθλημα και μία στο League Cup ήταν πολλές. Στο κρισιμότερο παιχνίδι της φετινής σεζόν, μέχρι το επόμενο, η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ «πάτησε» τον Ολυμπιακό στην Ιεράπετρα και θα δώσει το παρών για δεύτερη σερί χρονιά στον τελικό κυπέλλου με αντίπαλο και πάλι τον Ηρακλή με στόχο να κατακτήσει το τρόπαιο, όπως έκανε και πέρσι στην Ρόδο και πάλι απέναντι στο Γηραιό.

Με τον Γιούρι Φιλίποφ στον πάγκο του ο ΠΑΟΚ φαίνεται να βρίσκει αυτό που του έλειπε το προηγούμενο διάστημα. Πάθος, αλλά και ηρεμία! Πάθος, όταν έμεινε πίσω στο σκορ με 1-0 στα σετ, αλλά κατάφερε να πάρει τα επόμενα τρία και ηρεμία όταν στο τέταρτο σετ έμεινε πίσω στο σκορ σε ένα κρίσιμο σημείο, αλλά στο τέλος ήταν αποτελεσματικός και πήρε αυτό που ήθελε.

Τι να πει κανείς για τον… ιπτάμενο Κλάπβαικ, τον «μαέστρο» Φιλίποφ, το πάθος του Τακουρίδη, την… τρέλα του Όκολιτς, τον ηγέτη Σαφράνοβιτς και την ήρεμη δύναμη Γκάρετ Μουαγκουτουτία που ακόμη και στη μέτρια μέρα του έδωσε λύσεις όταν η μπάλα «έκαιγε».

Την καλύτερη «απάντηση» όμως την έδωσε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο Νικήτας Εφραιμίδης. Ένας παίκτης που έχει ακούσει πολλά το προηγούμενο διάστημα για τις εμφανίσεις του, αλλά σε μία αναμέτρηση που έκρινε την πρόκριση στον τελικό ήταν εκεί για να «καθαρίζει» τις επιθέσεις του Ολυμπιακού.

Και για να γίνουν τα παραπάνω, καταλυτική ήταν η παρουσία του Γιούρι Φιλίποφ στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Ένας τεχνικός που φαίνεται πως εμπνέει τους παίκτες και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ουκρανός έβγαλε… άσο από το μανίκι όταν πέρασε τον Γάτση για το σερβίς και δικαιώθηκε με τον Έλληνα κεντρικό που αποδιοργάνωσε την υποδοχή του Ολυμπιακού

Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να έχουν για… ελαφρυντικό την απουσία των Αλεξίεφ – Κουμεντάκη, αλλά το… βάθος του πάγκου του Ολυμπιακού είναι δεδομένο και η ομάδα του Μουνιόθ δε φάνηκε να έχει ψυχραιμία και επιλογές στα κρίσιμα σημεία.

Τώρα, ραντεβού το βράδυ του Σαββάτου στις 20:15 με αντίπαλο τον Ηρακλή. Σε έναν τελικό με πολλές ιδιαιτερότητες, μετά τα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η Θεσσαλονίκη έτσι και αλλιώς δε θα κοιμόταν, αφού οι φίλοι του ΠΑΟΚ ζουν και αναπνέουν για την Κυριακή και το μεγάλο ραντεβού στο γήπεδο της Τούμπας. Γιατί όχι να μην το πάρουν… σερί από το βράδυ του Σαββάτου, μετά τον τελικό κυπέλλου στο βόλεϊ

Μία ιστορική αναμέτρηση την Κυριακή στην οποία η ποδοσφαιρική ομάδα θα επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος μετά από 34 χρόνια και η νύχτα θα γίνει μέρα σε όλη την πόλη, αλλά και σε όλη την χώρα, όπως έχουν αποδείξει πρόσφατα οι φίλοι του Δικεφάλου στο Κιλκίς και τη Βέροια.

Τα καλύτερα έρχονται!

Comments

Trending