ΒΟΛΕΙ

"Καλά διαβασμένοι για την πρόκριση"

Σε ρυθμούς League Cup κινείται ο ΠΑΟΚ, με τον "Δικέφαλο" να δοκιμάζεται στου Ρέντη απέναντι στον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά.

Published

on

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης μίλησε στην επίσημη σελίδα του ΠΑΟΚ για το σημερινό παιχνίδι και την κατάσταση της ομάδας, σημειώνοντας:

“Προερχόμαστε από δυο σερί νίκες απέναντι στον Παμβοχαικό και την Ελπίδα Αμπελοκήπων, και αυτό είναι κάτι που μας δίνει καλή ψυχολογία. Μπορεί σε κάποια σημεία του παιχνιδιού να μην πιάσαμε πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης όμως, αυτή τη χρονική περίοδο, το θεωρώ λογικό. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, προπονούμαστε και βελτιωνόμαστε καθημερινά, με σκοπό παιχνίδι με παιχνίδι να παίζουμε καλύτερα! 

Σειρά έχει το ματς του League Cup με τον Ολυμπιακό. Μετράμε μια ήττα στο πρωτάθλημα απέναντί τους, αυτό όμως δεν μας πτοεί καθόλου. Είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε στο 100%, διότι το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ένας ημιτελικός που θα δώσει στο νικητή μεγάλο προβάδισμα για τον δεύτερο επαναληπτικό. 

Σκοπός μας, ξεκάθαρα, είναι η πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, καθώς είναι ένας από τους τρεις εγχώριους στόχους της ομάδας. Πλέον, γνωρίζουμε καλύτερα τους αντιπάλους μας και καθημερινά στη προπόνηση δουλεύουμε πάνω σε κομμάτια του παιχνιδιού τους, έτσι ώστε να είμαστε καλά διαβασμένοι και να μπορέσουμε να πετύχουμε μια πολύ σημαντική νίκη!”.

Comments

Trending