ΒΟΛΕΙ

«Τι δώρο θέλω; Το Κύπελλο!»

Τα 32 χρόνια ζωής συμπληρώνει σήμερα ο ακραίος του Δικεφάλου, Σωτήρης Σωτηρίου και το ΤΑΠ ΠΑΟΚ δεν τον… ξέχασε!

Published

on

Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ εύχεται χαρούμενα γενέθλια, με αγάπη, επιτυχίες και πάνω από όλα Υγεία, στον ακραίο της ομάδας, Σωτήρη Σωτηρίου. Ο Σωτήρης Σωτηρίου ήταν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του Δικεφάλου που κατέκτησε το πρωτάθλημα στην αγωνιστική περίοδο 2016-17. Συνολικά, στην καριέρα του έχει πανηγυρίσει 4 πρωταθλήματα, 3 κύπελλα, 2 σούπερ καπ και 1 λγκ καπ” ανέφερε το σχετικό μήνυμα, με τον ακραίο του Δικεφάλου να παραχωρεί παράλληλα δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΤΑΠ. 

“Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, τόσο αγωνιστική όσο και ψυχολογική. Εδώ και αρκετό καιρό προετοιμαζόμαστε για αυτή τη διοργάνωση. Το θέλουμε πολύ. Όλα τα παιδιά θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό μέσα στο γήπεδο.

Όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στην διοργάνωση είναι πολύ ανταγωνιστικές. Σίγουρα, στο παιχνίδι του ημιτελικού, θα έχουμε δύσκολο έργο απέναντι σε μια δυνατή ομάδα.  Εμείς θα δώσουμε το 100% για να κάνουμε σήμερα, το πρώτο βήμα που είναι η πρόκριση στον τελικό. Ελπίζω να τα καταφέρουμε και να επιστρέψουμε με το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη.

Προσωπικά εύχομαι να είμαι Υγιής και να μπορώ να δίνω ότι καλύτερο δυνατό σε κάθε παιχνίδι. Φέτος έτυχε τα γενέθλιά μου να συμπίπτουν με τις αναμετρήσεις του Final 4. Οπότε, για δώρο γενεθλίων…. προτιμώ το τρόπαιο!” τόνισε χαρακτηριστικά. 

Comments

Trending