ΒΟΛΕΙ

«Δίκαια κέρδισε ο ΠΑΟΚ»

Στα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η Κηφισιά στάθηκε ο τεχνικός αλλά και ο παίκτης της Κηφισιάς στη συνέντευξη τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Published

on

Ο Έλληνας τεχνικός της Κηφισιάς υπογράμμισε στις δηλώσεις του: “Ξέραμε ότι θα έχουμε δύσκολο έργο. Ήταν η καλύτερη περίπτωση για τον ΠΑΟΚ να παίξει με εμάς γιατί είμαστε ανέτοιμοι, ασύνδετοι, με πολλά προβλήματα και απώλειες που δεν μπορούμε να τις ελέγξουμε. Δεν είναι καλή η αρχή για εμάς, το ξέρουμε και πρέπει να το αναστρέψουμε. Περιμένουμε κάποιοι αθλητές να γίνουν καλά και κάποιοι άλλοι να επιστρέψουν.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα πανέτοιμη από όλες τις πλευρές. Η αναταραχή στην οποία βρέθηκε τον οδήγησε στο να βγάλει αντίδραση. Ήταν ένα νευρικό παιχνίδι στην αρχή, αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε και αυτό μας στοίχισε γιατί νιώσαμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω και μας επηρέασε ψυχολογικά. Αυτό πρέπει να το λύσουμε. Θέλουμε χρόνο για να βελτιωθούμε. Δεν έχουμε βρεθεί στο γήπεδο από την αρχή της προετοιμασίας ποτέ όλοι μαζί.

Από την πλευρά του ο Δ. Σουλτανόπουλος πρόσθεσε:

“Καταρχάς εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές και τις ομάδες. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ καθώς κέρδισε δίκαια, δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε πολλά. Έχουμε τεράστιο θέμα ομοιογένειας σαν ομάδα, θα προσπαθήσουμε να το λύσουμε, σήμερα δεν μας πήγε τίποτα καλά. Σε κάθε σετ χάσαμε με διαφορετικό τρόπο, υπομονή, δουλειά και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο στη συνέχεια”.

Comments

Trending