ΒΟΛΕΙ

Μουστακίδης προ των πυλών

Στο πρόσωπο του Σάκη Μουστακίδη φαίνεται ότι βρήκαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, τον αντικαταστάτη του Γιούρι Φιλίποφ στον πάγκο της ομάδας, μετά τη σημερινή εξέλιξη της παραίτησης του.

Published

on

Ο Μουστακίδης έχει τη δική του ιστορία στο ελληνικό βόλεϊ, τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής, όντα στον πάγκο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. 

Το όνομα του, δεν έρχεται για πρώτη φορά στο προσκήνιο του ΠΑΟΚ, καθώς είχε φτάσει κοντά σε συμφωνία και λίγο πριν την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Στάνκου.

Τότε, για διάφορους λόγους, το θέμα δεν είχε προχωρήσει, ωστόσο αυτήν τη φόρα όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές, θα προχωρήσουν σε “γάμο”. 

Εάν δε συμβεί αυτό τότε στη λίστα του ΠΑΟΚ βρίσκονται και άλλες περιπτώσεις Ελλήνων τεχνικών που είναι ελεύθεροι, όπως οι Δεληκώστας, Καζάζης, Δρίκος, Αρσενιάδης.

Ο Γιούρι Φιλίποφ, μετά την απόφαση του να αποχωρήσει, βρέθηκε και σήμερα στο Παλατάκι, προκειμένου να αποχαιρετήσει τους παίκτες του, ενώ όσον αφορά τους Κουβανούς και τα όσα ακούγονται περί πειθαρχικών παραπτωμάτων, από το περιβάλλον των αθλητών, αφήνουν να εννοηθεί πως τα πράγματα παρουσιάζονται διαφορετικά από ότι έχουν συμβεί και μεταξύ άλλων, αναφέρουν πως θα προβούν σε αποκαλύψεις σχετικά με το τι συμβαίνει.

Comments

Trending