ΒΟΛΕΙ

Με ανανεωμένο προφίλ

Αυλαία στο δεύτερο γύρο της Volleyleague με τον Δικέφαλο του Βορρά να δοκιμάζεται στην έδρα του Παναθηναϊκού (17:30 ΕΡΤ2/ live από το PAOK24).

Published

on

Με τον Σάκη Ψάρρα να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο του ΠΑΟΚ και τους Γκάρετ Μουαγκουτούτια και Νιλς Κλαπβάικ να βρίσκονται στην αποστολή (σε αντίθεση με τον Φιλίποφ που έμεινε τελικά εκτός), ο Δικέφαλος του Βορρά καλείται να μπει με το… δεξί στη νέα χρονιά.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς, ενώ ο Παναθηναϊκός ακολουθεί στην τρίτη θέση με 18.

Το κλίμα στους «πράσινους» είναι «βαρύ» λόγω του θανάτου της Λίνας Αρβανίτη, συζύγου του Δημήτρη Ανδρεόπουλου και μητέρας του αθλητή της ομάδας Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου.

Μάλιστα η εξώδιος ακολουθία θα ψαλεί την Τρίτη (στις 12 το μεσημέρι , από τον Ιερό Ναό Ταξιαρχών Κορυδαλλού) και παρά το πένθος τόσο ο προπονητής, όσο και ο αθλητής θα αγωνιστούν κανονικά.

Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε και ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ, Σάκης Ψάρρας, δε θέλησε να κάνει δηλώσεις σχετικά με την αναμέτρηση, σεβόμενος το πένθος του συναδέλφου του.

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων είπε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι  κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Σίγουρα το γεγονός ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τις αλλαγές που έχει κάνει ο ΠΑΟΚ επιφυλάσσει μία επιπλέον δυσκολία. Πιστεύω ότι θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι εμείς από την πλευρά μας και το γεγονός ότι βρισκόμαστε κοντά στη βαθμολογία με τον ΠΑΟΚ  μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο.  Πιστεύω ότι το γήπεδο θα έχει μια πολύ καλή ατμόσφαιρα και ο κόσμος θα συμπαρασταθεί παρότι είναι Δευτέρα, αφού οι φίλαθλοι μας δεν γνωρίζουν από… καθημερινές».

Στις 20:00 η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι που θα ρίξει την αυλαία της 12ης αγωνιστικής.

Comments

Trending