ΒΟΛΕΙ

Δεν κατέθεσε φάκελο ο Ηρακλής, τα… δικά της η ΑΕΚ

Εξετάζονται από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού οι φάκελοι των ομάδων της Volleyleague.

Published

on

Ραγδαίες είναι τις τελευταίες ημέρες οι εξελίξεις γύρω από το πρωτάθλημα βόλεϊ των ανδρών και το πόσες ομάδες θα είναι σε θέση να αγωνιστούν στο νέο πρωτάθλημα.

Η σημερινή μέρα (3/10) είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, αφού η ΕΕΑ εξετάζει τους φακέλους των συλλόγων και ανάλογα με τις παραλείψεις που υπάρχουν θα λάβει αποφάσεις σχετικά με το μέλλον τους στη Volleyleague.

Σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδας volleynews.gr, ο Ηρακλής δεν έχει καν καταθέσει φάκελο προς την ΕΕΑ υλοποιώντας τη δέσμευση του περί αποχώρησης από τη Volleyleague, ενώ την ίδια ώρα η ΑΕΚ έχει ακόμη μεγάλες και σημαντικές ελλείψεις.

Αχτίδα αισιοδοξίας υπάρχει τις τελευταίες ώρες σχετικά με τον Παμβοχαϊκό και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που με τη στήριξη τοπικών φορέων θα προσπαθήσουν να καλύψουν τις εκκρεμότητες που υπάρχουν, ώστε να αποφύγουν τη διάλυση και να λάβουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα, όμως τίποτα για την ώρα δεν είναι δεδομένο, χωρίς να αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να ανοίξει και επίσημα το θέμα της wild card σε ομάδα ή ομάδες μικρότερης κατηγορίας.

Comments

Trending