ΒΟΛΕΙ

Ο απίθανος κύριος Σεπέδα

ΠΑΟΚ και Ρολάντο Σεπέδα έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην παρθενική συμμετοχή τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

Published

on

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ με απολογισμό 1 νίκη και 5 ήττες, όμως η πρώτη του παρουσία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε.

Ο Δικέφαλος κατάφερε να γίνει γνωστός στο ευρωπαϊκό βόλεϊ με τη CEV ουκ ολίγες φορές να αναφέρεται στους νταμπλούχους Ελλάδας και την «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι της ομάδας στην PAOK Sports Arena.

Σε αυτό συνέβαλε φυσικά και ο Ρολάντο Σεπέδα. Ο Κουβανός παίκτης του ΠΑΟΚ κατάφερε να αναδειχτεί κορυφαίος παίκτης της 4ης αγωνιστικής και να είναι παράλληλα στην κορυφαία επτάδα εκείνης της εβδομάδας.

Οι επιδόσεις του στους έξι αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ είναι πραγματικά εντυπωσιακές. Ο Σεπέδα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των σκόρερ στη διοργάνωση έχοντας πετύχει 113 πόντους σε 22 σετ (5,14 πόντους ανά σετ), ενώ καταλαμβάνει την πρώτη θέση και στη λίστα των Best Spikers με 106 «καρφιά» (4,82 μ.ο ανά σετ).

Με την προσθήκη των Λι, Γιαμπλόνσκι, Σμαραγδή είναι φανερό ότι ο Σεπέδα θα μπορεί να λειτουργεί ακόμη αποτελεσματικότερα στην επίθεση δημιουργώντας πλέον τεράστιους «πονοκεφάλους» στις αντίπαλες ομάδες που θα χρειαστούν καιρό για να «διαβάσουν» το νέο και πολυδιάστατο παιχνίδι της ομάδας του Γ. Καλμαζίδη.

Comments

Trending