ΒΟΛΕΙ

«Μετράμε τις δυνάμεις μας»

Ο Σάκης Ψάρρας, τόνισε με δηλώσεις του ότι στο προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακού, ο ΠΑΟΚ έχει μια καλή ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις του και στάθηκε και στο βαθμολογικό ενδιαφέρον, που έχει πλέον το παιχνίδι.

Published

on

Μετά τη διακοπή λόγω του All Star Game, o ΠΑΟΚ επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, πηγαίνοντας στο κλειστό του Ρέντη για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι «Ερυθρόλευκοι» έχασαν πρόσφατα με 3-1 από την Κηφισιά και αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να κερδίσει με 0-3 ή 1-3 το προσεχές Σάββατο, τότε κρατάει την πρωτιά στα χέρια του, στο τέλος της κανονικής περιόδου.

Ο Σάκης Ψάρρας, είπε για αυτό το παιχνίδι στην ιστοσελίδα του τμήματος: «Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι μια καλή ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις και να δούμε πως θα παρουσιαστούν και οι δύο ομάδες, μετά τις αλλαγές του Ιανουαρίου. Εκτός από το γόητρο πια, υπάρχει και το ενδιαφέρον της κατάκτησης της πρώτης θέσης. Έχει αποδειχτεί στο παρελθόν, ότι δεν έχει και τόση σημασία το πλεονέκτημα έδρας. Θα προσπαθήσουμε όμως να το κατακτήσουμε. Για μας είναι ένα παιχνίδι που δεν έχουμε πολλά να χάσουμε, παρά μόνο να κερδίσουμε».

Comments

Trending