ΒΟΛΕΙ

Το σχόλιο της ημέρας

Όταν ο άλλος είναι καλύτερος…

Published

on

Στον αθλητισμό είναι σωστό (που και που) να κερδίζει ο καλύτερος. Αυτό απλοποιεί αρκετά όλα τα υπόλοιπα…  Στο βόλεϊ (και στο μπάσκετ) αυτό δεν γίνεται τις πιο πολλές φορές. Ο Ολυμπιακός κέρδισε (στο βόλει) τον ΠΑΟΚ για τέταρτη φορά φέτος και ο τρόπος που ήρθε αυτό το 3-1 έδειξε ότι σαφώς και οι ερυθρόλευκοι είναι καλύτεροι. Είναι πιο δουλεμένοι, γιατί από την αρχή δεν είχαν τα προβλήματα του ΠΑΟΚ, προφανώς είναι και πιο ποιοτικοί.

Με αυτά και με αυτά κέρδισαν δίκαια και μάλλον θα πάρουν το κύπελλο.

Στον ΠΑΟΚ πρέπει να αντιδράσουν. Δεν ξέρω αν μπορούν, γιατί ο ηγέτης Γκόμεζ είναι εκεί κοντά, αλλά δεν παίζει. (Ο άλλος, ο Κουρνέτας λείπει…). Υπάρχει χρόνος και πολλά ματς στο πρωτάθλημα, έτσι ώστε στους τελικούς να γίνει η ανατροπή.

(Διαβάζω διάφορα σχόλια απογοήτευσης από φίλους του ΠΑΟΚ για τις δηλώσεις ότι τώρα το ενδιαφέρον στρέφεται στο πρωτάθλημα. Και τι να κάνουν ρε παιδιά; Να τα παρατήσουν; Θα δουλέψουν μήπως και το γυρίσουν…).    

* Είχαμε και μπάσκετ σήμερα με τον Αυστραλό που απέκτησε ο ΠΑΟΚ να κάνει και πάλι όργια… Θα πει κανείς ότι… «και ο Μακφάντεν έτσι ξεκίνησε». Θα δούμε που θα οδηγήσει αυτή η προσπάθεια, για μια ομάδα που αρχικά κάνει μεγάλο αγώνα να βγει τέταρτη στη κανονική διάρκεια.

* Στο χάντμπολ έπαιζε Φίλιππος Βέροιας-ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα. Οι δύο ομάδες κοντράρονται την άλλη εβδομάδα στον ημιτελικό του κυπέλλου. Για να καταλάβουμε τι θα δούμε στον αγώνα της Κοζάνης, πρέπει να τονίσουμε ότι σήμερα στη Βέροια το ματς έληξε ισόπαλο και στα τελευταία λεπτά οι ομάδες έπαιζαν με τέσσερις παίκτες!   

* Μπράβο και στην ομάδα πόλο που κέρδισε το σημερινό δύσκολο ματς.

* Στο ποδόσφαιρο το ματς με τον Πανιώνιο έρχεται σε κομβικό σημείο. Μαζεύτηκαν πολλές δυσκολίες για την ομάδα του Ίβιτς και το βάρος αύριο το μεσημέρι θα είναι μεγάλο. Αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει ανακουφίζεται για δύο εβδομάδες. Αν δεν τα καταφέρει τότε δυσκολεύει το πράγμα…

Comments

Trending