ΒΟΛΕΙ

Πιο κοντά στο στόχο του

Ακόμη ένα βήμα για την πρόκριση στους τελικούς θέλει να κάνει ο Δικέφαλος του Βορρά που υποδέχεται για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες την αθηναϊκή ομάδα στο «Παλατάκι» (17:00 ΕΡΤ Sports / PAOK24 live).

Published

on

ΠΑΟΚ – Κηφισιά, πράξη δεύτερη. Οι κυπελλούχοι Ελλάδας μετά τη σχετικά άνετη επικράτηση τους στο πρώτο παιχνίδι θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και στη δεύτερη αναμέτρηση της ημιτελικής σειράς των playoffs του πρωταθλήματος και να βρεθούν μία ανάσα από την πρόκριση και στους φετινούς τελικούς.

Περιθώρια για ξεκούραση δεν υπήρχαν πολλά στο «στρατόπεδο» του Δικεφάλου, μετά τον αγώνα του Σαββάτου, με τον Γιούρι Φιλίποφ να ζητάει από τους παίκτες του να ξεχάσουν εκείνη την αναμέτρηση και να εμφανιστούν με το ίδιο πάθος και την ίδια αποτελεσματικότητα και στο παιχνίδι της Δευτέρας.

Από την άλλη πλευρά, στην Κηφισιά υπήρξε απογοήτευση για την εικόνα της ομάδας στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, με το Νίκο Ζαλμά να θέλει από τους παίκτες του να δείξουν ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο στην προσπάθεια που κάνουν για μία ακόμη υπέρβαση στη σεζόν, μετά την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού παρά το μειονέκτημα έδρας.

Ο ΠΑΟΚ «τρέχει» ένα σερί οχτώ συνεχόμενων νικών ανεξαρτήτου έδρας επί της Κηφισιάς.

Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 5 και 10 ευρώ και η προπώληση τους συνεχίζεται διαδικτυακά, αλλά και στο PAOK Sports Arena μέχρι και την έναρξη της αναμέτρησης.

Στο άλλο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης, Ολυμπιακός και Φοίνικας Σύρου αγωνίζονται για δεύτερη φορά στου Ρέντη (20:00 ΕΡΤ Sports) με τους «ερυθρόλευκους» να προηγούνται με 1-0 στις νίκες.

Comments

Trending