ΒΟΛΕΙ

"Καζάνι" η έδρα του ΠΑΟΚ

Οι άνθρωποι της Νόλικο ακόμη δεν έχουν ξεχάσει την έντονη παρουσία των φίλων του ΠΑΟΚ στο Βέλγιο και προετοιμάζονται ήδη για την "καυτή" ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσουν το βράδυ της Τετάρτης (19:00) στο κλειστό της Πυλαίας.

Published

on

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης η αποστολή της Νόλικο Μαασέικ η οποία θα είναι η αντίπαλος του ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο αφιέρωμα που φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα του βελγικού συλλόγου ιδιαίτερη αναφορά φυσικά γίνεται στον κόσμο του Δικεφάλου ο οποίος αναμένεται να γεμίσει το κλειστό της Πυλαίας ώστε να ενισχύσει την ομάδα του Γ. Καλμαζίδη στην προσπάθεια της για την πρώτη νίκη στο θεσμό.

Οι άνθρωποι της Νόλικο ακόμη θυμούνται την ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει πριν από δύο εβδομάδες οι φίλοι του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Βέλγιο και περιμένουν ότι θα αγωνιστούν σε μια έδρα “καζάνι”.

Οι Βέλγοι προσεγγίζουν με ιδιαίτερη προσοχή το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έχοντας παράλληλα το μυαλό τους και στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ανάμεσα στην Τουρ και την Τρεντίνο, αφού ακόμη παραμένει ανοιχτή η υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και του Cev Cup. Φυσικά, δε θα μπορούσαν να παραλείψουν την αλλαγή τεχνικού στην ομάδα της Θεσσαλονίκης κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην επιστροφή του Γ. Καλμαζίδη.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος οι ιθύνοντες της Νόλικο εστιάζουν στην επιστροφή του Χιμένες στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μετά την τιμωρία 2 αγωνιστικών για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Φοίνικα στη Σύρο καθώς και στα όσα αντιμετώπισαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ από τους οπαδούς του Ηρακλή στο παιχνίδι που φιλοξενήθηκε στο κλειστό της Μίκρας.

Η αναμέτρηση των δύο ομάδων θα ξεκινήσει στις 19:00 (ΟΤΕ TV) και το PAOK24 θα βρίσκεται στο κλειστό της Πυλαίας για να σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα.

Επιμέλεια: Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Comments

Trending