ΒΟΛΕΙ

Δεν έχει κερδίσει μόνο τον ΠΑΟΚ!

Η πρόκριση της ομάδας του Νίκου Ζαλμά στα ημιτελικά των playoffs μόνο έκπληξη δεν αποτέλεσε για κάποιους.

Published

on

Η αθηναϊκή ομάδα κατάφερε με την εντυπωσιακή της πορεία στο δεύτερο γύρο να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση που είχε δημιουργηθεί και όχι μόνο να δώσει το παρών στα playoffs, αλλά και να αφήσει εκτός συνέχειας τον Παναθηναϊκό, παρά το γεγονός ότι μπήκε στη διαδικασία με μειονέκτημα έδρας.

Η Κηφισιά έρχεται στο δρόμο του ΠΑΟΚ με τις δύο ομάδες να μάχονται για μία θέση στους φετινούς τελικούς και τον Δικέφαλο του Βορρά να θέλει να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα έδρας που έχει απέναντι σε μία αξιόλογη ομάδα που δεν έχει τίποτα να χάσει!

Η άφιξη του Λόπαρ στην Κηφισιά ανέβασε ποιοτικά την ομάδα, σε συνδυασμό πάντα με τις οδηγίες του Νίκου Ζαλμά.

Οι Χάντ, Λάανε, και Ρεκ είναι ικανοί να κάνουν πάντα τη «ζημιά», τη στιγμή που το υπόλοιπο ρόστερ στελεχώνεται από έμπειρους Έλληνες παίκτες, όπως ο Ρουμελιωτάκης, ο Νικολάκης και ο Κάπελλας, Μπέλλος, Σπυριούνης, αλλά και τον Πολωνό, Γκούζντα που έχει πολλές παραστάσεις από τη Volleyleague.

Ένα από τα χαρακτηριστικά στοιχεία της φετινής πορείας της Κηφισιάς είναι ότι έχει καταφέρει να κερδίσει τουλάχιστον μία φορά κάθε αντίπαλο της στην κανονική διάρκεια της Volleyleague και στη διαδικασία των playoffs, εκτός όμως από τον ΠΑΟΚ!

Η Κηφισιά κατάφερε λίγο πριν το φινάλε της σεζόν να κερδίσει τον Ολυμπιακό στο Ζηρίνειο με 3-1, ενώ έκανε και δύο νίκες απέναντι στον Παναθηναϊκό στα προημιτελικά των playoffs και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης.

Όμως ο ΠΑΟΚ έχει… ξεφύγει από την ομάδα των βορείων προαστίων, αφού στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου ο Δικέφαλος είχε κερδίσει με 3-0 εκτός έδρας, ενώ στο παιχνίδι που έγινε στο «Παλατάκι» στο δεύτερο γύρο, οι «ασπρόμαυροι» επικράτησαν και πάλι με το ίδιο σκορ.

Παράλληλα, ο Δικέφαλος μετράει ένα σερί εφτά συνεχόμενων νικών απέναντι στην Κηφισιά, ανεξαρτήτου έδρας, ενώ στις συνολικά 24 αναμετρήσεις των δύο ομάδων, οι 17 έχουν καταλήξει στον ΠΑΟΚ.

Comments

Trending