ΒΟΛΕΙ

«Έχει αλλάξει το κλίμα»

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ ήταν από τους κορυφαίους του δεύτερου ημιτελικού απέναντι στην Κηφισιά, με τον Δικέφαλο του Βορρά να απέχει μία νίκη από την πρόκριση στους τελικούς.

Published

on

Συγκεκριμένα τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Τακουρίδης: «Έγινε ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε, αφού ξέραμε πως η Κηφισιά θα είναι καλύτερη και θα μας πιέσει κάτι που έκανε από το σερβίς.

Κρατάω την αντίδραση που βγάλαμε στο τρίτο σετ και τη συγκέντρωση που βρήκαμε για να το κατακτήσουμε, αφού ήταν ένα σετ που ήταν σημαντικό για την έκβαση του αγώνα.

Δικαιωματικά η Κηφισιά βρίσκεται εδώ πέρα και την περιμένουμε ακόμη καλύτερη στα παιχνίδια της Αθήνας. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό».

Για τον ημιτελικό κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό είπε:

«Είναι ένα παιχνίδι νοκ άουτ και η κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει την άλλη, ειδικότερα όταν είναι κοντά, όπως ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός με την εικόνα που έδειξαν στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Το κλίμα έχει αλλάξει, η ομάδα είναι πιο ήρεμη και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι που θα μας δώσει την πρόκριση στον τελικό και την ευκαιρία να διεκδικήσουμε το τρόπαιο που είναι και ο στόχος μας».

Comments

Trending