ΒΟΛΕΙ

«Αποδείξαμε ότι ο Παναθηναϊκός δεν είχε καμία τύχη»

Ο ΠΑΟΚ απέχει μία νίκη μακριά από την πρόκριση του για τρίτη διαδοχική χρονιά στους τελικούς των playoffs και ο Γιάννης Παντακίδης θέλει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να κάνουν πράξη το σύνθημα των φίλων του Δικεφάλου και να "καθαρίσουν" τη σειρά στο 3ο παιχνίδι.

Published

on

Μετά τη δραματική νίκη στο πρώτο παιχνίδι με 3-2 σετ, ο ΠΑΟΚ διπλασίασε τις νίκες του κόντρα στον Παναθηναϊκό επικρατώντας εύκολα με 3-0 και παίρνοντας μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στους τελικούς.

Ο Γιάννης Παντακίδης μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης στο PAOK24 δήλωσε:

“Το λέγαμε από το τέλος του πρώτου αγώνα, ότι η δεύτερη αναμέτρηση θα είναι διαφορετική και είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα, ώστε να μπούμε από τον πρώτο πόντο μέχρι τον τελευταίο να δείξουμε ότι εδώ μέσα ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία τύχη, όπως και το κάναμε. Έχουμε ένα προβάδισμα 2-0 στις νίκες. Αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε, να κατέβουμε στην Αθήνα και να δείξουμε από το πρώτο παιχνίδι ότι ήρθαμε για να κερδίσουμε και να μην συνεχιστεί η σειρά”.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ζήτησε το διπλό μέσα στην Κυψέλη και ο αρχηγός του Δικεφάλου απάντησε:

“Μακάρι να γίνει. Έχουμε δύο ευκαιρίες κάτω και εύχομαι την Τετάρτη να είμαστε εμείς που θα πανηγυρίσουμε”.

Τέλος, σχετικά με το αν έχει ανέβει η ψυχολογία της ομάδας, ο Γ. Παντακίδης τόνισε:

“Έχει ανέβει η ψυχολογία της ομάδας και αυτό φάνηκε και στα παιχνίδια με την Αλεξάνδρουπολη, αλλά και τώρα με τον Παναθηναϊκό ότι είμαστε σε καλή φάση. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και να δείξουμε στο τέλος τι μπορούμε να κάνουμε”.

Comments

Trending