ΒΟΛΕΙ

Απάντηση Ταρνατόρου!

Η απάντηση του προέδρου της ΕΣΑΠ για ότι έγινε στο τέλος του πρώτου αγώνα

Published

on

Πριν από λίγο ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατώρος απάντησε για όσα έγιναν στο τέλος του πρώτου αγώνα και αφορούσαν τον Χιμένες και όχι μόνο.

 

Ο Ταρνατώρος επικαλείται μάλιστα και παράγοντες του ΠΑΟΚ που προφανώς θα στηρίξουν τις θέσεις του! Αναλυτικά αναφέρει:

 

«Οσοι ήταν στο γήπεδο είδαν και γνωρίζουν τι έκανε ο Παντελής Ταρνατόρος για να προστατέψει το άθλημα και τους θεσμούς. Ο καθένας έκανε τη δουλειά του. Ζήτησα να απομακρυνθούν όλοι από τους διαιτητές ώστε να κρίνουν σωστά και να γράψουν απερίσπαστοι στο φύλλο αγώνα. Μαζί με τα μέλη του ΔΣ του Ολυμπιακού και τους παράγοντες του ΠΑΟΚ πράξαμε με υπευθυνότητα και ηρεμήσαμε τα πνεύματα. Οι παράγοντες του ΠΑΟΚ γνωρίζουν καλά τι έκανε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ», είπε ο Ταρνατόρος και πρόσθεσε:

 

«Πρόκειται για σκόπιμες αθλιότητες που διαρρέει συγκριμένος κύκλος που θέλει την αποσταθεροποίηση της ΕΣΑΠ, την συκοφάντηση μου και την κρίση στις σχέσεις του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Δεν θα τους περάσει. Θα κινηθώ και νομικά για την αποκατάσταση της αλήθειας. Οι παράγοντες των σωματείων δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα, αντίθετα υπό τη σκέπη της ΕΣΑΠ μαζί με τα υπόλοιπα ΤΑΑ θα εργαστούμε για να επιβιώσει και να αναπτυχθεί το άθλημα μας και φυσικά όλοι ευχόμαστε να πάρει τον τίτλο η καλύτερη ομάδα».

Comments

Trending