ΒΟΛΕΙ

"Η τετράδα είναι ο λογικός στόχος"

Οι μεταγραφές των Γκόμεζ και Κουρνέτα δημιουργούν μεγάλες προσδοκίες, όμως ο προπονητής του Δικέφαλου χαρακτήρισε φαβορί για τους τίτλους των Ολυμπιακό

Published

on

O νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ, που βρίσκεται στην Εσθονία με την Εθνική νεανίδων και από τη Δευτέρα επιστρέφει και αναλαμβάνει την προετοιμασία του Δικέφαλου. παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα coppa.gr και μεταξύ άλλων είπε τα εξής: 

«Όλοι διεκδικούν τίτλο, όταν μπαίνεις στο πρωτάθλημα. Εγώ σαν στόχο θέτω να βάλουμε γερές βάσεις για το τμήμα και να είμαστε ψηλά. Η κορυφή πολλές φορές είναι σχετική. Για εμάς η κορυφή φέτος είναι η τετράδα. Είναι ένας λογικός στόχος. Βήμα, βήμα. Ακούω κάποιους που μιλάνε για πρωτάθλημα, κύπελλο, λίγκ Καπ. Αυτά δεν έρχονται από την μία μέρα στην άλλη. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε το κάθε ματς και να προοδεύουμε. Επίσης δεν είναι ένα πρωτάθλημα μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ. Αυτό είναι λάθος εκτίμηση και αντίληψη. Δεν παίζουμε οι δύο μας. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για τους τίτλους. Υπάρχουν και άλλες ομάδες με αξιόλογους αθλητές που μπορούν να κάνουν αξιόλογη πορεία».

Comments

Trending