ΒΟΛΕΙ

«Η ομάδα ανεβαίνει»

Ο τεχνικός του Δικεφάλου αναφέρθηκε στα σημεία – κλειδιά του αγώνα που οδήγησαν τον ΠΑΟΚ στη νίκη με 3-0 επί του Ολυμπιακού και στην ισοφάριση της σειράς των τελικών σε 1-1.

Published

on

Φυσικά και ο Χόρχε Ελγκέτα στάθηκε στην εντελώς διαφορετική εικόνα που είχαν οι δύο ομάδες σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Στις πρώτες του δηλώσεις στο PAOK24 είπε:

“Το σημερινό παιχνίδι δεν είχε καμία σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Αυτό είναι σίγουρο. Δεν είχαμε παίξει καθόλου καλά στο επιθετικό κομμάτι. Ο Αγκάμεζ είχε κάνει καταπληκτικό παιχνίδι, αλλά σήμερα δεν ήταν τόσο καλός. Πιέσαμε το σερβίς, ανεβάσαμε τα νούμερα μας και αυτό ήταν σημαντικό για την έκβαση του παιχνιδιού”.

Σχετικά με το κομμάτι της ψυχολογίας επεσήμανε:

“Η ψυχολογία έχει αλλάξει πολύ. Αν φαίνεται και στον κόσμο αυτό είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν είναι δουλειά μου μόνο να παίξουμε μόνο βόλεϊ, υπάρχουν και άλλα πράγματα που πρέπει να τα δουλέψουμε και να τα φτιάξουμε και μάλιστα γρήγορα. Εγώ προσπαθώ να το κάνω αυτό και η ομάδα ανεβαίνει”.

Όσον αφορά τον ρόλο της έδρας και τη στήριξη του κόσμου απάντησε:

“Για μένα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο κόσμος. Θέλω πάρα πολύ τους φίλους του ΠΑΟΚ να δώσουν το παρών και στο 4ο παιχνίδι και να είναι φουλ το Παλατάκι”.

Comments

Trending