ΒΟΛΕΙ

Συνεχείς επαφές για διαγώνιο και κεντρικό

Μέχρι τις 15/12 ο Δικέφαλος έχει το δικαίωμα να αντικαταστήσει έναν ξένο, μετά την απομάκρυνση των Σαντοβάλ και Άλμπο.

Published

on

Και επίσημα παρελθόν αποτελούν από το μεσημέρι της Πέμπτης οι δύο Κουβανοί αθλητές Σαντοβάλ και Άλμπο, για λόγους συμπεριφοράς μετά τη λήξη του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ελπίδα Αμπελοκήπων, όπως αναφέρει και επίσημα η ανακοίνωση που εξέδωσε ο «ασπρόμαυρος» Ερασιτέχνης.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν βγει ήδη στην αγορά για να καλύψουν το κενό που έχει δημιουργηθεί στη θέση του διαγώνιου, εξετάζοντας περιπτώσεις παικτών και κάνοντας «κρούσεις» σε αθλητές που οι περιπτώσεις τους όμως δεν προχώρησαν.

Το όνομα του Πέπε Γκονζάλες που «ακούστηκε» το προηγούμενο διάστημα δεν ανήκει στη λίστα του ΠΑΟΚ, σε αντίθεση με αυτό του 35χρονου Ολλανδού, Κάι Βαν Ντάικ (φώτο / 2,15 μέτρα ύψος) που έχει προταθεί και εξετάζεται από τον Δικέφαλο, αλλά φυσικά δεν είναι το μοναδικό, αφού και άλλοι έμπειροι αθλητές βρίσκονται στην λίστα των κυπελλούχων Ελλάδας.

Ο Βαν Ντάικ έχει περάσει από Ολλανδία, Βέλγιο, Ιταλία , Πολωνία, Τουρκία, ενώ πριν λίγα χρόνια είχε προταθεί και στον Ολυμπιακό, με την περίπτωση του να μην προχωράει.

Παράλληλα, ο Δικέφαλος εξετάζει αθλητές και για τη θέση του κεντρικού, με κάποιες περιπτώσεις να έχουν ήδη ξεχωρίσει.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά και το το τυπικό τέλος της συνεργασίας με τους Κουβανούς αθλητές, οι εξελίξεις θα «τρέξουν» άμεσα στον ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το League Cup, το απόγευμα της Πέμπτης.

Comments

Trending