ΒΟΛΕΙ

Για την πρόκριση στα τελικά της Volley League

Να κάνει το 3-0 στη σειρά των ημιτελικών αγώνων θέλει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος δοκιμάζεται σήμερα (19:00 Live από το PAOK24) στην Κυψέλη κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Published

on

Του Γιάννη Παρασκευαΐδη

Ο Δικέφαλος του Βορρά κατάφερε με δυο σχετικά καλές εμφανίσεις στο Παλατάκι να γράψει το 2-0 στην σειρά των αγώνων και σήμερα στο 3ο παιχνίδι θέλει να τελειώνει με την υπόθεση πρόκρισης στα τελικά.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Βλάντο Πέτκοβιτς ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο στον 2ο ημιτελικό αλλά η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή από τον Χόρχε Ελγκέτα. Παράλληλα δίπλα στην ομάδα βρίσκεται πλέον και ο Σάσα Στάροβιτς, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν θα αγωνιστεί σήμερα.

Από την άλλη πλευρά, ο πασαδόρος του Παναθηναϊκού Θάνος Μαρούλης, προπονήθηκε κανονικά σήμερα μετά από πέντε ημέρες ειδικής θεραπείας στο πόδι του, το οποίο επιβάρυνε και με το τραύμα στον δεύτερο ημιτελικό.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Χόρχε Ελγκέτα είπε: «Είναι μία ξεχωριστή ημέρα με έναν αγώνα που δεν έχει σχέση με τους προηγούμενους. Δε μπορώ να πω με βεβαιότητα πως θα κάνουμε το 3-0 στις νίκες αλλά αυτός είναι ο στόχος.

Θα γίνει μεγάλη μάχη και πάμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας. Εχουμε προβλήματα αλλά δεν τα βάζουμε μπροστά. Μπροστά μπαίνει μόνο η ομάδα. Ο Παναθηναϊκός θα ρισκάρει και έχει και καλή έδρα. Πρέπει να μείνουμε ήρεμοι στην τακτική μας και στο παιχνίδι μας για να πάρουμε τη νίκη».

Αναλυτικά οι ρέφερι του αγώνα:

Γυμναστήριο Πανελληνίου 19.00 (Novasports-HD3): Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 

Διαιτητές: Γεωργουλέας, Θεμελής. Παρατηρητής: Ράπτης. Κομισάριος: Γεωργόπουλος 

Επόπτες: Αντωνόπουλος, Μαριδάκης. Γραμματεία: Εμανοηλίδη.

Comments

Trending