ΒΟΛΕΙ

"Πρωτάθλημα και μακριά από τραυματισμούς"

O ΠΑΟΚ ξεκινά τις υποχρεώσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη και οι άνθρωποι της ομάδας ετοιμάζονται για αυτές. Ο αρχηγός όμως της ομάδας Γιάννης Παντακίδης ευχήθηκε μέσα από το επίσημο σάιτ του ΑΣ ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν.

Published

on

Η χρονιά του δεύτερου πρωταθλήματος έφυγε για τον ΠΑΟΚ και ο Δικέφαλος πλέον στοχεύει και στους τρεις τίτλους της νέας χρονιάς. Το Λιγκ Καπ έρχεται μέσα στον μήνα, στη συνέχεια το κύπελλο και τέλος ο μεγάλος στόχος της ομάδας που δεν είναι η άλλος από το να κρατήσει τα σκήπτρα του πρωταθλητή Ελλάδας, όπως το 2015 και το 2016.

Για αυτά τα πράγματα μίλησε και ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης Παντακίδης στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣ ΠΑΟΚ δίνοντας τις δικές του ευχές για το 2017.

Κάνε ένα απολογισμό για τη φετινή αγωνιστική σεζόν από την αρχή έως τώρα…

Η αρχή ήταν πολύ δύσκολη για την ομάδα, με πολλούς τραυματισμούς, παρ’ όλα αυτά όμως η ομάδα έχει φτιαχτεί για να αντέχει στα δύσκολα. Πιστεύω πως έχουμε ξεπεράσει όλα τα προβλήματα και με την έλευση του 2017 είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τους στόχους μας.

Τι να περιμένουμε από την ομάδα το νέο έτος;

Η ομάδα θα γυρίσει δυνατή στο γήπεδο, προσπαθούμε κάθε στιγμή για το καλύτερο και πιστεύω πως στο τέλος θα τους κάνουμε όλους χαρούμενους, πανηγυρίζοντας ακόμη ένα Πρωτάθλημα.

Μία ευχή για το 2017;

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο και τον κόσμο του ΠΑΟΚ το 2017 να φέρει υγεία, χαρά και ευτυχία και στους αθλητές του ΠΑΟΚ να μην έχουν τραυματισμούς.

Comments

Trending