ΒΟΛΕΙ

«Όλα είναι πόλεμος»

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΣΥΡΟ: Ο έμπειρος κεντρικός του Φοίνικα Σύρου μίλησε για τη σειρά των τελικών της νησιωτικής ομάδας με τον ΠΑΟΚ και εξήγησε για ποιους λόγους θεωρεί τον Δικέφαλο ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Published

on

Ο έμπειρος κεντρικός που στα μέσα της σεζόν άφησε τον Άρη για να γίνει κάτοικος Σύρου και να αγωνιστεί με τη φανέλα των “πειρατών” στάθηκε στην ποιότητα του ρόστερ του ΠΑΟΚ που του δίνει ένα πλεονέκτημα όχι μόνο για το πρώτο παιχνίδι, αλλά και για όλη την τελική σειρά, ωστόσο πρόσθεσε ότι όλοι στη νησιωτική ομάδα είναι έτοιμοι να δώσουν κάτι παραπάνω από το 100% των δυνατοτήτων τους για να φτάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Χαρακτηριστικά τόνισε: “Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, αλλά εμείς θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα και να δυσκολέψουμε τον ΠΑΟΚ. Έχει μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς και πιο έμπειρους παίκτες. Έχει τέσσερις παίκτες που θα παίξουν στην Ολυμπιάδα. Όλα είναι πόλεμος”.

Όσον αφορά το πλεονέκτημα έδρας του Φοίνικα: “Δεν παίζει ρόλο η έδρα. Οι ομάδες διαθέτουν παίκτες που μπορεί να κάνουν break σε οποιοδήποτε έδρα και όλα θα εξαρτηθούν από το καθαρό μυαλό και την αγωνιστική ετοιμότητα”.

Για το αν ο Φοίνικας είναι κουρασμένος: “Κούραση υπάρχει σίγουρα αλλά θα την ξεπεράσουμε. Στο γήπεδο όταν μπαίνουμε ξεχνάμε τα προβλήματα και δίνουμε το 100%” ενώ ολοκλήρωσε τα όσα ανέφερε λέγοντας:

“Ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερη ποιότητα από εμάς, αλλά η ψυχή του κάθε αθλητή φαίνεται στους κρίσιμους πόντους”.

Comments

Trending