ΒΟΛΕΙ

«Λύγισε» ο Γκεοργκίεφ

Ο Κράσιμιρ Γκεοργκίεφ αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Τουρ.

Published

on

Ενώ το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Τουρ βρισκόταν σε εξέλιξη, τα μεγάφωνα του γηπέδου ανακοίνωσαν ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι και το τελευταίο του Γκεοργκίεφ με τη φανέλα του Δικεφάλου, με τον κόσμο να ξεσπάει αμέσως σε χειροκροτήματα ευχαριστώντας με αυτό τον τρόπο τον νεαρό Βούλγαρο κεντρικό για τα όσα προσέφερε στην ομάδα.

Εδώ και λίγες ημέρες άλλωστε ήταν γνωστό ότι ο Ντέιβιντ Λι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας θα αντικαταστούσε τον Γκεοργκίεφ στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ έσπευσαν να αποχαιρετήσουν τον Γκεοργκίεφ και εκείνος συγκινημένος από την αγάπη του κόσμου έβαλε τα δάκρυα. Άλλωστε και ο νεαρός παίκτης σε δηλώσεις του στο PAOK24 είχε εκφράσει την αγάπη και τον θαυμασμό του για τον κόσμο της ομάδας. Αμέσως όλοι οι συμπαίκτες του έσπευσαν στο πλευρό του και τον αγκάλιασαν, ενώ με πειράγματα προσπάθησαν να του ανεβάσουν το ηθικό.

Ο ΠΑΟΚ επένδυσε στο ταλέντο του 21χρονου κεντρικού, όμως ήταν φανερό ότι αυτό που έλειπε από τον Γκεοργκίεφ ήταν η εμπειρία. Παρόλα αυτά, ο Βούλγαρος παίκτης προσπάθησε σε κάθε παιχνίδι να δίνει το 100% των δυνατοτήτων του και αυτό φάνηκε ακόμη και στην τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αφού με τους 13 πόντους που πέτυχε ήταν από τους διακριθέντες στο ματς με την Τουρ.

Επιμέλεια: Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Comments

Trending