ΒΟΛΕΙ

Σαν του ΠΑΟΚ την ομάδα δεν υπάρχει στην Ελλάδα…

Ξανά και ξανά…

Published

on

Μετά απ’ ότι έγινε προσπαθώ να μπω στη θέση εκείνου που πληρώνει κάθε χρόνο τόσα εκατομμύρια, για να δει τον Ολυμπιακό πάνω από τον ΠΑΟΚ στο βόλεϊ…

Τι τραβάει αυτός ο άνθρωπος; Τι ζημιά έχει πάθει τα τελευταία χρόνια; Που θα πάει αυτό το πράγμα;

Λεφτά από εδώ, λεφτά από εκεί, να και οι εκλογές στην Ομοσπονδία, να και ο πρόεδρος στη Λίγκα, να και αλλαγές κανονισμών, να και οι έδρες και να τα κρυμμένα εισιτήρια….

Και στο τέλος;

ΠΑΟΚ!!

Ήρθε η ώρα του πρώτου τελικού στο φάιναλ φορ και φυσικά ο ΠΑΟΚ τους ξανακέρδισε. Πώς λεμε… «τους έχει κάνει κομπλεξικούς;» Γιατί πώς αλλιώς να εξηγήσεις αυτό που και πάλι έπαθαν οι θεωρητικά ισχυροί στο τελευταίο σετ; Πάσα δεν μπορούσαν να αλλάξουν!! Πάλι για λύπηση ήταν όταν κατάλαβαν ότι θα ξαναχάσουν από τον ΠΑΟΚ!!

Εδώ λοιπόν που δεν είχαμε χαρτοταινίες και καραγκιόζηδες, εδώ που αυτός που το αξίζει το παίρνει στο τέλος το ματσάκι, ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Ολυμπιακού και σήμερα Σάββατο θα παίξει σε έναν ακόμη τελικό.

Μία ομάδα με πολλούς Έλληνες, ομάδα με ψυχάρες, μία ομάδα με ποιότητα που δεν ασχολήθηκε που και με πόσους παίζει. Έκανε τη δουλειά της, είχε υπομονή και επιμονή και θα διεκδικήσει ένα ακόμη τρόπαιο.

Προφανώς και δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ο Ηρακλής έχει πολύ έμπειρους παίκτες, το θέλει πολύ και ο τελικός είναι ένα μεγάλο ματς.

Ραντεβού και με το νέο λάιβ του PAOK24 αύριο στις 17:00.

Comments

Trending