ΒΟΛΕΙ

Όταν κερδίζεις ομάδες και φιλάθλους!

Μεγάλες στιγμές

Published

on

Με βόλεϊ ξεκινάμε φυσικά. Εκεί έπαιζε ο ΠΑΟΚ απόψε. Η ομάδα που πανηγύρισε την τρίτη νίκη επί του Φοίνικα και χωρίς να χάσει αγώνα πέρασε στον τελικό.

Στο πρώτο σετ ο ΠΑΟΚ μάλλον προσαρμόζονταν στις απαιτήσεις του γηπέδου. Πήρε τα άλλα δύο όντας πιο ποιοτικός και έχασε το τέταρτο από τον αντίπαλο και μερικούς ακόμη που δεν ήθελαν να τελειώσει η σεζόν απόψε για τον Φοίνικα. Στο τέλος η ομάδα του Ρίτσι δεν είχε πολλά προβλήματα και έκανε το 2-3.

Όλα αυτά με τον Σαφράνοβιτς να μην είναι στα καλύτερά. Όλα αυτά όμως με τον ΠΑΟΚ να έχει πολλούς ενεργούς παίκτες. Δύο πασαδόρους ξεκάθαρα. Τρεις-τέσσερις ακραίους. Δύο διαγώνιους. Δύο λίμπερο. Όλοι πανέτοιμοι για να μπουν δυναμικά στους τελικούς. Εκεί που (όπως πέρυσι) χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Γιατί αν ο ΠΑΟΚ βγάλει αντοχές θα χαλάσει το μυαλό των αντιπάλων του που τώρα φέρουν να πάρουν ρεβάνς για το κύπελλο. Όταν όμως δουν ότι ο ΠΑΟΚ δεν λυγίζει… μπορεί να πάθουν ότι και πέρυσι στον τελευταίο τελικό, που από το άγχος δεν μπορούσαν να αλλάξουν πάσα!

Από Πέμπτη πάντως αρχίζουν οι μεγάλες μάχες.

Πριν πάμε στο ποδόσφαιρο… αυτοί στο μπάσκετ τι κάνουν; Πότε ξαναπαίζουν οι ομάδες της Α1; Φθάνει τόσο… (Αν και όλα δείχνουν ότι πάμε για ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και εκεί στην πρώτη φάση των πλέι οφ…).

Στο ποδόσφαιρο ο φίλος μας ο Δημήτρης έγραψε στο διαδίκτυο… «Έχουμε δεκάδες λόγους να είμαστε περήφανοι για αυτή την ομάδα.

Μια ομάδα που φτιάχθηκε 31 Αυγούστου, μόλις είχε αλλάξει 2 προπονητές, αποκλεισμένη από την Ευρώπη, με εντελώς νέο ρόστερ, με στραβή στην πρώτη αγωνιστική, που έφτασε όμως τον Απρίλιο να τη θαυμάζει όλη η χώρα για την μπάλα που παίζει.

Αυτή η ομάδα, στέφθηκε σήμερα και επίσημα πρωταθλήτρια γηπέδου.

Είναι από τις ομορφότερες μέρες της ζωής μου. Μια μέρα που ειλικρινά δεν θα ξεχάσω όσο ζω.

Περισσότερο περήφανος, είμαι γιατί ο ΠΑΟΚ με τον τρόπο που έπαιξε φέτος, κατάφερε να φτιάξει νέα ΠΑΟΚΣΑΚΙΑ, όπως ο πιτσιρικάς στη φώτο που από θαυμασμό για έναν παίκτη της ομάδας μας, αλλάζει τη φανέλα που φοράει, για να βάλει αυτή του Πρίγιοβιτς. Μια εικόνα, χίλιες λέξεις.

Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και τον προπονητή.

Σας ευχαριστούμε για όλα όσα ζήσαμε φέτος.

ΠΑΟΚ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΞΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΉΣ ΕΛΛΆΔΟΣ 2017-2018».

Τι άλλο;

Comments

Trending