ΒΟΛΕΙ

Λήξη συναγερμού για Ντεσποτόφσκι

Το έγγραφο που ξεκαθάρισε την κατάσταση σχετικά με τον πασαδόρο του Δικεφάλου.

Published

on

Παρά τις προσπάθειες των «ερυθρόλευκων» μηχανισμών να βάλουν στο στόχαστρο τους τον Φ. Ντεσποτόφσκι και τον ΠΑΟΚ και να δημιουργήσουν θέμα γύρω από ενδεχόμενο αντικανονικής του συμμετοχής στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με τον Φίλιππο Βέροιας, οι διαβεβαιώσεις που ήρθαν με το πλέον επίσημο τρόπο βάζουν τα πράγματα στη θέση τους.

Ο πασαδόρος επέστρεψε στην Ελλάδα και μετά από τα αρνητικά τεστ που υποβλήθηκε τέθηκε στη διάθεση του Κ. Δεληκώστα για το παιχνίδι απέναντι στην ομάδα της Ημαθίας.

Η περίπτωση του υπάγεται στο καθεστώς μετακίνησης των αθλητών όπως συμβαίνει στους διεθνείς αγώνες των ομάδων που αγωνίζονται σε διεθνείς αγώνες στο μπάσκετ, στο χάντμπολ και στο πόλο όπου οι ομάδες που παίζουν εντός ελληνικού εδάφους δε μπαίνουν σε 7ημερη καραντίνα.

Αυτό πλέον ξεκαθαρίστηκε και από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αφού με σημερινή του απόφαση ο Γιώργος Μαυρωτάς επισημοποίησε πως οι αθλητές που  εισέρχονται στην Ελλάδα από ο εξωτερικό εξαιρούνται από την εβδομαδιαία καραντίνα, μιας και τηρείται το πρωτόκολλο των εβδομαδιαίων τεστ.

Έτσι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα κυρώσεων ούτε στον ΠΑΟΚ, ούτε και στον Φίλιπ Ντεσποτόφσκι, παρά την κλήση τους σε απολογία, τη στιγμή μάλιστα που δεν υπάρχει αθλητικός δικαστής για να εξετάσει το ζήτημα…

Επομένως, ο παίκτης θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Δικεφάλου για το ματς της Παρασκευής με αντίπαλο τον Φοίνικα Σύρου στο «Παλατάκι».

Θέση για το θέμα αναμένεται να πάρει και ο ΠΑΟΚ.

Comments

Trending