ΒΟΛΕΙ

«Καλύτεροι στο Λιγκ Καπ»

Νικολά Ματιάσεβιτς και Ραφαήλ Κουμεντάκης για την ήττα από τον Παναθηναϊκό και το Λιγκ Καπ του επόμενου Σαββατοκύριακου!

Published

on

Καλύτερο περίμενε χθες τον ΠΑΟΚ ο Νικολά Ματιάσεβιτς, ειδικά σε ότι έχει να κάνει τη λειτουργία του μπλοκ.

«Ο Παναθηναϊκός νίκησε δίκαια. Ηταν ένα περίεργο ματς με πολλές εναλλαγές στην απόδοση μας. Είχαμε πάνω και κάτω. Υστερήσαμε στο μπλοκ και αυτό είναι κάτι που με προβληματίζει γιατί δουλεύουμε πολύ στον τομέα μπλοκ – άμυνα και δεν αποδόσαμε αυτό που περίμενα. Είναι δύσκολο να παίζουμε δυνατούς αγώνες μέρα παρά μέρα. Κανείς δεν θέλει να χάνει, όλοι αντιπαθούμε την ήττα αλλά περιμένω να βελτιωθούμε και να παίξουμε καλύτερα ενόψει και του Λιγκ Καπ» τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Δικεφάλου για το χθεσινό παιχνίδι με τους “πράσινους” στο “Παλατάκι” που ολοκληρώθηκε με ήττα του ΠΑΟΚ με 3-2 σετ, ενώ από την πλευρά του, ο ακραίος του Δικεφάλου, Ραφαήλ Κουμεντάκης, σημείωσε:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Είναι μία δύσκολη περίοδος με πολλούς αγώνες. Δεν προλαβαίνουμε να ξεκουραστούμε και προερχόμαστε και από το πέρασμα του κορονοϊού. Το μυαλό μας είναι στο φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ».

Comments

Trending