ΒΟΛΕΙ

«Πήρε εκδίκηση επειδή δεν τον έφερα στον ΠΑΟΚ!»

Ο Ματιάσεβιτς έβγαλε στη… σέντρα τον Ντεσποτόφσκι

Published

on

Άνω – κάτω τις τελευταίες ημέρες η εθνική ομάδα βόλεϊ των Σκοπίων με τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ να ξεσπάει δημόσια μέσω του Instagram για τα όσα, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, γίνονταν παρασκηνιακά εις βάρος του.

Μάλιστα, ο Νικολά Ματιάσεβιτς θεωρεί ότι ένας εκ των υπευθύνων για την κατάσταση που δημιουργήθηκε προς το πρόσωπο του είναι ο πρώην πασαδόρος του Δικεφάλου, Φιλίπ Ντεσποτόφσκι.

Ο Ματιάσεβιτς αναφέρει ότι ο Ντεσποτόφσκι δυσαρεστήθηκε που δεν τον κάλεσε για να έρθει στον ΠΑΟΚ όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας και έτσι αποφάσισε να τον εκδικηθεί δημιουργώντας προβλήματα στο εσωτερικό της εθνικής Σκοπίων.

Συγκεκριμένα, ο πρώην τεχνικός του Δικεφάλου αναφέρει:

«Ο Φιλίπ ήταν δυσαρεστημένος που δεν τον κάλεσα να έρθει στον ΠΑΟΚ όπου ήμουν προπονητής την περασμένη σεζόν. Προφανώς από εκείνη τη στιγμή αποφάσισε να πάρει εκδίκηση. Τότε άρχισαν να καταστρέφουν την ομάδα (σ.σ την εθνική Σκοπίων). Μαζί με τον γιατρό της ομάδας ο Ντεσποτόφσκι κάλεσε αρκετούς παίκτες να άρουν την υποστήριξη τους σε εμένα και να ζητήσουν την αντικατάσταση μου από το Νίκολιτς. Τότε δεν το κατάφεραν.

Είμαι πολύ πληγωμένος από το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να μείνουμε ομάδα, αλλά γκρεμιζόμασταν εκ των έσω, λόγω προσωπικών συμφερόντων του Ντεσποτόφκσι, του Νίκολιτς και του γιατρού Πετρόφσκι. Μου έγινε δύσκολο να δουλεύω όταν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μου έλεγε ποιος πρέπει να παίξει και ποιος όχι. Μου έλεγε ότι ο Ντεσποτόφσκι πρέπει να παίζει περισσότερο. Αποκορύφωμα ήταν όταν έστειλε μήνυμα στον γιατρό της ομάδας λίγο πριν από έναν κρίσιμο αγώνα κόντρα στην Τουρκία και απαιτούσε να παίξει ο Ντεσποτόφκσι, πράγμα που φυσικά δεν έκανα και πήραμε την πρόκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

Comments

Trending