ΑΣ

Η αποκάλυψη του ΠΑΟΚ στη Σαντορίνη ήταν μια 15χρονη!

Η Αλεξάνδρα Μεροδουλάκη άφησε θετικότατες εντυπώσεις και ήταν το κέρδος του Δικεφάλου στα «Νομίκεια»

Published

on

Με την Λι Ντα στην Κορέα και την Ηλιοπούλου στα… πιτς,  η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Σαντορίνη για να λάβει μέρος στο διεθνές τουρνουά «Νομίκεια».

Το… βάρος του μοιράσματος του παιχνιδιού έπεσε στα χέρια της 15χρονης Αλεξάνδρας Μεροδουλάκη η οποία τα πήγε περίφημα, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που της έδωσε ο Τάκης Φλώρος, με τον Έλληνα τεχνικό μάλιστα να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τη νεαρή αθλήτρια.

«Το ευχάριστο ήταν ότι έπαιξαν νέα παιδιά και ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις των αγώνων. Αποκάλυψη ήταν η 15χρονη Αλεξάνδρα Μεροδουλάκη, η οποία μπήκε στο γήπεδο λες και είχε εμπειρία ετών. Προσωπικά τη θεωρώ βολεϊκή ευφυία και αν έχει τη κατάλληλη συνέχεια θα εξελιχθεί σε μία εξαιρετική πασαδόρο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής των «ασπρόμαυρων».

Η Ηλιοπούλου έχει να προπονηθεί αρκετές ημέρες και σταδιακά θα επιστρέψει στη δράση μιας και η επίσημη έναρξη της νέας σεζόν πλησιάζει.

Η Ελληνίδα πασαδόρος, όπως όλα δείχνουν, θα πάρει χρόνο στο φιλικό της Τετάρτης με τις Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων, προκειμένου να δει ο Τ. Φλώρος την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Comments

Trending