ΑΣ

ΠΑΟΚ: Πολυτιμότερος ο Κουκλίνσκι

Καθοριστικός ο Λευκορώσος στη νίκη επί του Ολυμπιακού με 3-1 σετ

Published

on

Ο Πάβελ Κουκλίνσκι αναδείχθηκε MVP του Α.Σ., λόγω της εμφάνισης του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον Ερασιτέχνη να αναφέρει σχετικά στην ιστοσελίδα του:

“Πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής εβδομάδας, που ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022, αναδείχθηκε ο αθλητής του τμήματος βόλεϊ ανδρών, Pavel Kuklinski, μέσω ψηφοφορίας η οποία πραγματοποιήθηκε από τους διαπιστευμένους των ΜΜΕ στον Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Ο Λευκορώσος ακραίος του ΠΑΟΚ, με 12 πόντους, έχοντας 10/25 επιθέσεις, 1 μπλοκ, έναν άσσο, και ικανοποιητικά ποσοστά στην υποδοχή, συνέβαλλε τα μέγιστα στη νίκη του Δικεφάλου επί του ΟΣΦΠ με 3-1, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Volleyleague ανδρών.

Ο Pavel Kuklinski τερμάτισε πρώτος με 63%, δεύτερη η Μαρία Μήτκου με 25%, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Brett Walsh με 12%.

Για την ανάδειξη του ως Winmasters MVP, ο Pavel Kuklinski, δήλωσε στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αναδείχθηκε Winmasters MVP. Θέλω να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν. Ήταν μία καλή νίκη για εμάς, η οποία ήρθε μέσω ομαδικής δουλειάς. Προσωπικά, παίζω πάντα με πάθος και θέληση για τη νίκη». 

Congratulations Pavel!”

Comments

Trending