Connect with us

ΑΣ

Θαύμα! Κλήθηκε σε απολογία ο Ολυμπιακός

Γίνονται κι αυτά μετά από 75 ημέρες

Θωμάς Παπάς

Θαύμα! Κλήθηκε σε απολογία ο Ολυμπιακός

Μετά το πρόσφατο σκάνδαλο, όπου ο αθλητικός δικαστής δεν έλαβε ποτέ τον φάκελο για τα όσα συνέβησαν πριν από 2,5 μήνες (!!!) στο ντέρμπι της κανονικής διάρκειας μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, φαίνεται πως οι διαδικασίες έτρεξαν λίγο γρηγορότερα. Η ΕΣΑΠ αρχικά παραδέχθηκε το λάθος, χαρακτηρίζοντας το “ανθρώπινο”, ενώ η παραίτηση του κ. Ταρνατώρου δεν έγινε δεκτή.

Θυμίζουμε πως πρόκειται για γεγονότα που επέφεραν πολλές προσαγωγές οπαδών, ένα καμένο αυτοκίνητο αθλητή και διάφορα άλλα επεισόδια, με τον Ολυμπιακό όχι μόνο να μην τιμωρείται αλλά να μην καλείται καν σε απολογία. Τελικά η κλήση σε απολογία έγινε με τρομερή καθυστέρηση και πλέον το λόγο έχει ο αθλητικός δικαστής, που έστω και την ύστατη ώρα θα πρέπει να λάβει υπόψη του όλα τα δεδομένα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

” Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ…

έχοντας υπ’ όψιν τις διατάξεις των άρθρων 1, 10, 11, 12, 13, 14, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 28, 29, 37, 38, 39, 49 και 50 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Ε.Σ.Α.Π. καλεί το Τ.Α.Α. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., όπως την Τετάρτη 02.03.2022 και ώρα 09.30 παραστεί ενώπιόν μας ή καταθέσει έγγραφο υπόμνημα στην γραμματεία της ΕΣΑΠ, σχετικά με τις καταγγελλόμενες πράξεις, όπως προκύπτουν από τα συνημμένα στην παρούσα κλήση έγγραφα του αγώνα Oλυμπιακός Σ.Φ.Π. – Παναθηναϊκός Α.Ο., που διεξήχθη στις 13.12.2021 στο Αθλητικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» για την 7η αγωνιστική της Α΄φάσης του πρωταθλήματος Volley League.

έχοντας υπ’ όψιν τις διατάξεις των άρθρων 1, 10, 11, 12, 13, 14, 17, 18, 25, 26, 27, 37, 38, 39, 49 και 50 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Ε.Σ.Α.Π. καλεί το Τ.Α.Α. Παναθηναϊκός Α.Ο., όπως την Τετάρτη 02.03.2022 και ώρα 10.00 παραστεί ενώπιόν μας ή καταθέσει έγγραφο υπόμνημα στην γραμματεία της ΕΣΑΠ, σχετικά με τις καταγγελλόμενες πράξεις, όπως προκύπτουν από τα συνημμένα στην παρούσα κλήση έγγραφα του αγώνα Παναθηναϊκός Α.Ο. – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., που διεξήχθη στις 19.02.2022 στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Θωμά Αμαρουσίου για την 14η αγωνιστική της Α΄φάσης του πρωταθλήματος Volley League.”

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

«Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση!»

Το ανοιχτό κάλεσμα του ΑΣ ΠΑΟΚ στον κόσμο του Δικεφάλου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να βρεθεί μαζικά αύριο το βράδυ (20:30) στο Ποσειδώνιο, προκειμένου να στηρίξει την ανδρική ομάδα πόλο στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, απεύθυνε ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

"Το τμήμα Πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ Domus Ergo, κάνει ανοιχτό κάλεσμα στον Κόσμο του Δικεφάλου, να στηρίξει την ομάδα, την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 20:30, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι παίκτες του Δικεφάλου, μετά το «μπρέικ» στο πρώτο παιχνίδι, απέχουν μία νίκη μακριά από την πρόκριση στους ημιτελικούς της Α1 Πόλο ανδρών.

Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση" έγραψε χαρακτηριστικά ο ΑΣ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μελετιάδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος»

Ο προπονητής του Δικεφάλου μιλάει για τη μεγάλη επιτυχία των κορασίδων μπάσκετ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρωταθλήτριες στην ΕΚΑΣΘ οι κορασίδες μπάσκετ του ΠΑΟΚ που έκαναν το 3 στα 3 στο Final-4.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Ευρυπίδης Μελετιάδης, στις δηλώσεις του ανέφερε:

«Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, διότι 10 από τα 14 κορίτσια είναι μικρότερες, έχουμε με διαφορά το νεανικότερο ρόστερ.

Ήθελε πάρα πολύ προσπάθεια, υπομονή και επιμονή, ώστε να μπουν στις αρχές του πρωταθλητισμού και του μπάσκετ που πρέπει να παίξουμε, αλλά τα καταφέραμε.

Όπως είπαμε, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος, και όχι για να συμπληρώνει. Υπομονή, επιμονή, ταπεινότητα, κάτω το κεφάλι, και συνεχίζουμε. Ευχαριστώ τα κορίτσια μου!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΣ: Σε ρυθμούς “τελικού” ο ΠΑΟΚ

Καλούν τον κόσμο να δώσει δυναμικό “παρών” τα κορίτσια του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ Morris μετράει αντίστροφα για τον -σπουδαίο- νοκ άουτ προημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, με φόντο την πρόκριση.

Τα "ασπρόμαυρα" κορίτσια κινούνται σε ρυθμούς ντέρμπι, συνεχίζοντας τη δουλειά για να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης και οι συνεργάτες του, δουλεύουν σε όλους τους τομείς, με την τακτική να είναι σε πρώτο πλάνο, ενώ όλοι περιμένουν και από τον κόσμο να δώσει δυναμικό "παρών" στους Νέους Επιβάτες, για να πανηγυρίσουν μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Το μεγάλο παιχνίδι θα γίνει αύριο στο γήπεδο των Νέων Επιβατών και θα ξεκινήσει στις 16:00, με την είσοδο να είναι ελεύθερη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ