ΒΟΛΕΙ

Το πρόγραμμα προς το δεύτερο τίτλο της σεζόν

Οι ημερομηνίες του League Cup “Νίκος Σαμαράς”

Published

on

Μετά την κατάκτηση του κυπέλλου στην Γλυφάδα και την απώλεια του πρωταθλήματος, ο Δικέφαλος θέλει το δεύτερο τίτλο της σεζόν και τον μοναδικό τίτλο που λείπει από την εγχώρια τροπαιοθήκη του τμήματος βόλεϊ. Έτσι μετά το 3-0 που επικράτησε επί του Μίλωνα στον πρώτο ημιτελικό, θέλει να πάρει την πρόκριση για τον τελικό που θα αντιτωπίσει σε διπλά παιχνίδια είτε τον Παναθηναϊκό, είτε τον Φοίνικα Σύρου.

Έτσι μετά την τελευταία αγωνιστική που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Απριλίου όπου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Μίλωνα, θα πρέπει την επόμενη μέρα να πάει στην έδρα του ίδιου αντιπάλου για την ρεβάνς του 3-0 του πρώτου ημιτελικού.

Την Κυριακή 1 Μαΐου και την Πέμπτη 5 Μαΐου ο Παναθηναϊκός και ο Φοίνικας Σύρου θα παίξουν για το δεύτερο ημιτελικό του League Cup, “Νίκος Σαμαράς” και αν ο ΠΑΟΚ εξασφαλίσει θέση για τους τελικούς, ο πρώτος αγώνας θα γίνει τη Δευτέρα 9 Μαΐου στην έδρα του ΠΑΟΚ και ο δεύτερος την Παρασκευή 13 Μαΐου στην έδρα του αντιπάλου του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ:

Η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώσει το πρόγραμμα των εξ αναβολής ημιτελικών της διοργάνωσης Λιγκ Λαπ Νίκος Σαμαράς 2021-22. Έχει διεξαχθεί μόνον ο αγώνας Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων – Π.Α.Ο.Κ. Η διοργάνωση σταμάτησε λόγω της διακοπής που επιβλήθηκε την περίοδο των Χριστουγέννων και των πρώτων ημερών του 2022 λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Απομένει ο επαναληπτικός αγώνας μεταξύ του Π.Α.Ο.Κ. και τον Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων στη Θεσσαλονίκη που ορίστηκε να γίνει την Παρασκευή 29 Απριλίου αλλά και οι δύο αγώνας μεταξύ του Παναθηναϊκού Α.Ο. – Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ την Κυριακή 1 Μαΐου στο γυμναστήριο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι και ο επαναληπτικός στη Σύρο την Πέμπτη 5 Μαΐου στις 19:15 σε απ΄ευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ-3.

Οι δύο τελικοί θα γίνουν στις 9 και 13 Μαΐου. Ο πρώτος τελικός θα γίνει στην έδρα είτε του ΠΑΟΚ είτε του Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων και ο επαναληπτικός είτε στην έδρα του Παναθηναϊκού είτε στην έδρα του Φοίνικα ΟΝΕΧ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΛΙΓΚ ΚΑΠ ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ 2021-22
Α΄ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ
Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021
Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων – Π.Α.Ο.Κ. 0-3 (21-25, 24-26, 15-25)
Κυριακή 1 Μαΐου 2022
Γυμναστήριο Αγίου Θωμά Μαρούσι, 15:00: Παναθηναϊκός Α.Ο. – Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ

Β΄ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ
Παρασκευή 29 Απριλίου 2022
Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 18:00: Π.Α.Ο.Κ. – Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων
Πέμπτη 5 Μαΐου 2022
Γυμναστήριο Δημήτριος Βικέλας 19:15 (ΕΡΤ-3): Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ – Παναθηναϊκός Α.Ο.

ΤΕΛΙΚΟΙ
Α΄ΤΕΛΙΚΟΣ
Δευτέρα 9 Μαΐου 2022
20:00 (ΕΡΤ-3): Νικητής Π.Α.Ο.Κ / Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων – Νικητής Παναθηναϊκός Α.Ο. / Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ
Β΄ΤΕΛΙΚΟΣ
Παρασκευή 13 Μαΐου
19:15 (ΕΡΤ-3): Νικητής Παναθηναϊκός Α.Ο. / Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ – Νικητής Π.Α.Ο.Κ / Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων

Comments

Trending