ΒΟΛΕΙ

Κάλεσμα του Στάνκου στον κόσμο!

Ο ΠΑΟΚ τα δίνει όλα την Τετάρτη το απόγευμα (18:30) για να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Champions League.

Published

on

Το τελευταίο «εμπόδιο» του Δικεφάλου του Βορρά για την είσοδο στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης είναι η γερμανική Φρανκφούρτη.

Ο Σέργκιου Στάνκου γνωρίζει πώς η αντίπαλος του ΠΑΟΚ διαθέτει μία ποιοτική ομάδα, όμως όπως υπογραμμίζει εάν οι παίκτες του δείξουν την απαραίτητη συγκέντρωση τότε θα καταφέρουν να αξιοποιήσουν στο γήπεδο τα ατού που έχουν σε σύγκριση με το γερμανικό σύλλογο.

Παράλληλα, ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε κάλεσμα στον κόσμο του Δικεφάλου να βρεθεί στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια των κυπελλούχων Ελλάδας.

«Όσο προχωράμε στη διοργάνωση ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει. Ο αντίπαλος μας είναι πολύ καλή και ποιοτική ομάδα. Θα πρέπει να πιάσουμε καλή απόδοση σε όλους τους τομείς και να αξιοποιήσουμε τη δύναμη μας. Η πρόκριση θα κριθεί και στους δύο αγώνες. Έχουμε προετοιμαστεί καλά. Η παρουσία των οπαδών μας θα είναι σημαντική για την τόνωση της ψυχολογίας μας».

Comments

Trending