ΒΟΛΕΙ

«Ήταν δυο δυνατά φιλικά»

Σε τουρνουά προετοιμασίας συμμετείχε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ηρακλή Χαλκίδας που ήταν ο διοργανωτής αλλά και εναντίον του Παναθηναϊκού.

Published

on

Του Γιάννη Παρασκευαΐδη

Ο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά Γιάννης Καλμαζίδης έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα αλλά και φυσικά για το κατά πόσο είναι έτοιμοι οι αθλητές του. Από την πλευρά του ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Γιάννης Παντακίδης, μίλησε για αυτά τα παιχνίδια, όπου τόνισε πως ήταν δυο δυνατές αναμετρήσεις και παρότι η ομάδα είχε ελλείψεις, όλοι οι αθλητές έδειξαν πως είναι έτοιμοι για να βοηθήσουν στην νέα σεζόν.

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως: “Ήταν ένα τουρνουά που σίγουρα βγήκαν πολλά συμπεράσματα, σ΄ ένα φανταστικό γήπεδο, σε μια πολύ ωραία πόλη. Η φιλοξενία ήταν εκπληκτική και ευχαριστούμε γι΄ αυτό τους ανθρώπους της Χαλκίδας. Στο αγωνιστικό κομμάτι ήτανε δύο πολύ δυνατά φιλικά για εμάς, παρόλο που η ομάδα έχει πολλές ελλείψεις δείξαμε ότι είμαστε εδώ πέρα και ότι όλα τα παιδιά είναι έτοιμα να βοηθήσουν την ομάδα για να μπορέσουμε να κάνουμε μια καλή αρχή στο νέο πρωτάθλημα”.

Comments

Trending