ΒΟΛΕΙ

Γεμάτο απουσιολόγιο, μέσα ο Πέτκοβιτς

Με στόχο να συνεχίσει το αήττητο σερί του στην Ελλάδα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται, την Τετάρτη 09/11 στις 19:00 στο PAOK Sports Arena, την ομάδα του Ηρακλή Χαλκίδας, σε ένα ματς που θα ολοκληρώσει την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League “Πάμε Στοίχημα” 2016-17.

Published

on

Αναλυτικά:

Τα προβλήματα για την ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη, είναι γνωστά, αλλά οι παίκτες του Δικεφάλου έχουν αποδείξει ότι και σε δύσκολες καταστάσεις, μπορούν να ανταπεξέλθουν, βγάζοντας πάθος και δύναμη, όπως έκαναν στον αγώνα με την Μλάντοστ Καστέλα για το Champions League.

Από τους πρωταθλητές Ελλάδας θα απουσιάσουν οι τραυματίες Παντακίδης, Τερζής, Ανδρεάδης, Γκόμεζ, και ο Ντάντε που δεν είναι 100% έτοιμος. Αντίθετα ο Βλάντο Πέτκοβιτς, θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιάννη Καλμαζίδη, καθώς έχει ξεπεράσει το πρόβλημα γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπώρησε στον αγώνα της Κυριακής.

Η διοίκηση καλεί όλο το φίλαθλο κοινό του ΠΑΟΚ να στηρίξει την ομάδα στον δύσκολο αγώνα της Τετάρτης, ο οποίος αποτελεί μια καλή πρόβα ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην 4η αγωνιστική.

Υπενθυμίζεται ότι συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων από τα γραφεία του Τ.Α.Π. στο PAOK SPORTS ARENA, από το τηλεφωνικό κέντρο της Tickethour και μέσω internet.
(Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ)

Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήριο διαρκείας 2016-17, ότι μπορούν να παραλαμβάνουν τις κάρτες από τα γραφεία του τμήματος στο PAOK Sports Arena (τηλ. 2313036354), καθημερινά από τις 10:00 μέχρι τις 17:00.

Comments

Trending