ΒΟΛΕΙ

Προετοιμασίες και πρόσκληση σε Κοντονή

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι από την Θεσσαλονίκη για την Σύρο, ενόψει του final four του κυπέλλου βόλεϊ και τα πάντα στο νησί αυτό το τριήμερο κινούνται γύρω από τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Published

on

Νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι έγινε η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης, με παρουσία του δημάρχου Σύρου, Γιώργου Μαραγκού, του αστυνομικού διευθυντή των Κυκλάδων, Νίκου Βελέτζα και του διευθυντή της ΕΟΠΕ, Περικλή Μπακοδήμου.

Οι εργασίες στο κλειστό γυμναστήριο που θα γίνει το final four ολοκληρώνονται και όπως έκαναν γνωστό οι ιθύνοντες, βαδίζουμε ολοταχώς για sold out, αφού έχουν μείνει περίπου 100 εισιτήρια για το πάνω μέρος της κερκίδας, ενώ θα υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια και το Σάββατο πριν την έναρξη των δύο ημιτελικών.

Ενδιαφέρον έχει και η πρόσκληση στον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, μετά από όσα έχουν γίνει στο ποδόσφαιρο τον τελευταίο καιρό, προκειμένου να δώσει το «παρών» στο final four του βόλεϊ, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν  θα βρεθεί στη Σύρο τελικά, ο Σταύρος Κοντονής.

Comments

Trending