ΒΟΛΕΙ
Στον ΠΑΟΚ η Αλτίνη
Το τμήμα του γυναικείου βόλεϋ του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την Pre League με στόχο την άνοδο και ανακοίνωσε και την απόκτηση της Κατερίνας Αλτίνη.
Μετά από πλούσια καριέρα μόλις στα 26 της, η Κατερίνα Αλτίνη είναι μέλος του ΠΑΟΚ στο γυναικείο βόλεϋ και όπως δήλωσε και η ίδια είναι έτοιμη για την μεγάλη πρόκληση της ανόδου στα μεγάλα σαλόνια με τον Δικέφαλο.
Διαβάστε την ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ και τις πρώτες δηλώσεις της νέας παίκτριας του Δικεφάλου:
“Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν την απόκτηση της αθλήτριας Κατερίνας Αλτίνη, η οποία θα αγωνίζεται με τα ασπρόμαυρα την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.
Η 26χρονη αθλήτρια, γεννηθείσα το 1992, αγωνίζεται ως διαγώνια και στην καριέρα της έχει φορέσει τα χρώματα των εξής ομάδων: Γ.Σ. Κοζάνης, Ε.Ο. Σταυρούπολης, Μακεδόνες Αξιού, Ηρακλής Θεσσαλονίκης, Πειραματικό και ΧΑΝΘ.
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου, η Κατερίνα Αλτίνη δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα είμαι στην ομάδα του ΠΑΟΚ, στην οποία όπως δείχνει και η πορεία της τα προηγούμενα δύο έτη, που κατέκτησε το πρωτάθλημα στις δύο κατηγορίες που αγωνιζόταν, γίνεται μία εξαιρετική δουλειά με όραμα και στόχους. Η χρονιά είναι πολύ απαιτητική σε όλα τα επίπεδα, το πρωτάθλημα της Pre League είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και εγώ από πλευράς μου θα δώσω το 100% για να πετύχει η ομάδα το στόχο της, που είναι η άνοδος στην Α1. Με σκληρή δουλειά, επιμονή και παράλληλα υπομονή, θα έχουμε μία πολύ καλή πορεία».”