ΒΟΛΕΙ

Αποφασίζουν για Βαλκίερς ή Ντ’ Ουλστ (Videos)

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει εδώ και καιρό το νέο του μαέστρο για την θέση του πασαδόρου και φαίνεται πως είναι πολύ κοντά σε αυτόν τον στόχο.

Published

on

Συγκεκριμένα ο Δικέφαλος του Βορρά ψάχνει τον αντικαταστάτη του Βλάντο Πέτκοβιτς ο οποίος δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και εξετάζει σοβαρά δυο περιπτώσεις.

Η μια αφορά τον Ματίας Βαλκίερς, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στην Ρουμανική Ζαλάου με την οποία κατέκτησε και το πρωτάθλημα, όπου φαίνεται πως σε αυτή την περίπτωση ο Δικέφαλος είναι πιο κοντά.

Ο εν λόγω αθλητής είναι πλέον βασικός στην εθνική Βελγίου, όπου αξίζει να σημειωθεί πως στο πρόσφατο παιχνίδι με την Σλοβενία, άφησε στον πάγκο τον επί δυο χρόνια βασικό, Στιν Ντ’ Ουλστ. Παράλληλα η ομάδα του ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρουμάνου Ντόμπρομιρ Ντιμιτρόφ, κάτι που δείχνει πως δεν θα συνέχιζε στην Ζαλάου.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχει και η περίπτωση του 26χρονου Ντ’ Ουλστ που σημειώσαμε πριν, ο οποίος είναι πρωταθλητής Βελγίου με την Κνακ Ροζελάρε. Τον παίκτη όπως φαίνεται πρότεινε ο Καστελάνι, ο οποίος είναι συμπατριώτης του Ελγκέτα και τεχνικός στην Νόλικο Μασέικ.

Το ποια από τις δυο περιπτώσεις θα προχωρήσει, είναι κάτι που θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

Comments

Trending