ΒΟΛΕΙ

«Έχουμε καλό μομέντουμ»

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την πρώτη φάση του League Cup με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, χωρίς μάλιστα να χάσει σετ, με τον Ρουμάνο τεχνικό να εμφανίζεται ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του.

Published

on

Ο Σέργκιου Στάνκου αναφέρθηκε αρχικά στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή λέγοντας: «Είμαστε ευχαριστημένοι για τη νίκη, αλλά και το πώς ήρθε αυτή, απέναντι σε μία παραδοσιακή δύναμη του βόλεϊ που πάντα παλεύει για τη νίκη σε κάθε ματς. Είναι πολύ σημαντικό που ολοκληρώσαμε με αυτό τον τρόπο την πρώτη φάση του League Cup και είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών μου, αλλά και το γεγονός ότι είμαστε σε ένα καλό μομέντουμ. Με την άφιξη των Όκολιτς και Χιμένεθ θα βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο».

Σχετικά με την αναμέτρηση που ακολουθεί για το Champions League είπε:

«Το μυαλό μου είναι σε αυτό το παιχνίδι. Έχουμε παρακολουθήσει ήδη δύο αναμετρήσεις των Ούγγρων, που μάλιστα κέρδισαν με 3-0 στο Ζάγκρεμπ. Υπάρχουν παίκτες που είναι γνωστοί και έχουμε εστιάσει την προσοχή μας σε αυτούς, παίρνοντας τις πληροφορίες που πρέπει. Ξεκινάμε σταδιακά την προετοιμασία μας για αυτό το παιχνίδι, αφού πρώτα ξεκουραστούμε».

Comments

Trending