ΒΟΛΕΙ

«Προσοχή όταν αναφέρεστε στον ΠΑΟΚ…»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο ΠΑΟΚ δια στόματος Αντώνη Τσαλόπουλου μετά την τοποθέτηση της Γεν. Γραμματέα και Υπεύθυνης Επικοινωνίας του Ολυμπιακού Πειραιώς, κ. Χριστίνας Τσιλιγκίρη.

Published

on

Κρίνοντας προφανώς εξ ιδίων τα αλλότρια, η κ.Τσιλιγκίρη με ανάρτησή της σημείωσε: «Από εδώ τα φέρανε… από εκεί τα πήγαν οι Παναθηναϊκοί… τα έκαναν και πλακάκια με τον ΠΑΟΚ, θα παίξουν με κόσμο… βασικά χωρίς οπαδούς λένε… δηλαδή με συγκεκριμένη λίστα ανθρώπων, αποτελούμενη από αθλητές, γυναίκες και χορηγούς…
Οκ… και τώρα το μπαλάκι στην ΕΣΑΠ, που το πρότεινε κι όλας, να το εφαρμόσει και να δούμε στο γήπεδο γυναικόπαιδα… αθλητές… και χορηγούς… οι οποίοι ΔΕΝ θα έχουν την ιδιότητα του οπαδού.

ΥΓ. Βολευτείτε με την εξωαγωνιστική νίκη -όπως τη χαρακτηρίζει και η «έγκυρη» ιστοσελίδα- γιατί με κόσμο ή χωρίς στο γήπεδο το σερί θα μεγαλώσει..»

Φυσικά, ο ΠΑΟΚ δεν άφησε αναπάντητες τις προκλήσεις της εν λόγω κυρίας, που θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική όταν πιάνει στο στόμα της τον Δικέφαλο.

Δια στόματος Αντώνη Τσαλόπουλου, ο ΑΣ ΠΑΟΚ ανέφερε: «Θα συμβούλευα την κυρία Τσιλιγκίρη να παραμείνει ψύχραιμη, να μην παρασύρεται και να είναι πολύ προσεκτική όταν αναφέρεται στον ΠΑΟΚ, να μην κρίνει δε εξ ιδίων τα αλλότρια… Ο ΠΑΟΚ στη μακρόχρονη ιστορία δεν είχε ανάγκη και δεν τα κάνει πλακάκια με κανέναν… Ο ΠΑΟΚ είναι μόνος του εναντίον όλων… Ας αφήσουμε τον αθλητισμό στους φυσικούς του πρωταγωνιστές, που δεν είναι άλλοι από τους αθλητές και ας μη δηλητηριάζουμε τους φιλάθλους με δηλώσεις που στερούνται κάθε σοβαρότητας, μόνο και μόνο για να γίνουμε αρεστοί στους οπαδούς μας».

Comments

Trending