ΒΟΛΕΙ

Ραντεβού με την πρόκριση

Με… προίκα την εκτός έδρας νίκη στην Ουγγαρία (3-2) ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Καζινμπάρτσικα στο PAOK Sports Arena (19:00 – PAOK24, Cosmote7) με στόχο την πρόκριση στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Published

on

Ο Δικέφαλος του Βορρά έχοντας στο πλευρό του και τον κόσμο θέλει να σφραγίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης απέναντι στην ουγγρική ομάδα που αποδείχτηκε… σκληρό καρύδι στην πρώτη αναμέτρηση πριν από μιάμιση εβδομάδα.

Για να πάρει την πρόκριση ο ΠΑΟΚ θέλει νίκη με οποιοδήποτε σκορ, ενώ σε περίπτωση που ηττηθεί με 2-3 σετ τότε θα ακολουθήσει η διαδικασία του «χρυσού» σετ στους 15 πόντους, όπου και εκεί θα κριθεί η πρόκριση.

Εάν ο Δικέφαλος καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Καζινμπάρτσικα τότε στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού BBSK Κωνσταντινούπολης – Σασταμάλα, με τους Τούρκους να έχουν το πλεονέκτημα μετά τη νίκη τους με 3-2 σετ στη Φινλανδία. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση ξεκινάει στις 17:00.

Οι αναμετρήσεις του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League θα πραγματοποιηθούν στις 23 ή 24 Οκτωβρίου, με τους επαναληπτικούς να γίνονται μία εβδομάδα αργότερα.

Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ αποκλειστεί από την ουγγρική ομάδα, τότε συνεχίζει στο CEV Cup όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα Μοντάνα (Βουλγαρία) – Κλάντνο (Τσεχία) σε διπλούς αγώνες που θα γίνουν στις 28/11 και 5/12.

Την ώρα που θα ξεκινάει η αναμέτρηση στο «Παλατάκι» στη Θεσσαλονίκη θα φτάνει και ο Χαβιέ Χιμένεθ ο οποίος ξεπέρασε τα προβλήματα που είχε στην Κούβα και ξεκίνησε το ταξίδι του για την Ελλάδα.

Οι τιμές των εισιτηρίων για το σημερινό παιχνίδι είναι 5€ (κανονικά) και 10€ (VIP).

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σέρτζιου Στάνκου δήλωσε σχετικά με την αναμέτρηση: «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη. Είδαμε ότι η Καζνιμπάρτσικα είναι μια ανταγωνιστική ομάδα και χωρίς αμφιβολία θα προσπαθήσει ξανά για το καλύτερο δυνατό.

Είμαι ικανοποιημένος που είδα τους παίκτες μου να γυρίζουν το παιχνίδι και να κερδίζουν, στον πρώτο αγώνα. Τώρα έχουμε μπροστά μας τη δυνατότητα να δείξουμε την ποιότητα που διαθέτουμε ως ομάδα, σε ένα καλό ματς. Εύχομαι οι φίλαθλοί μας να βρίσκονται στο γήπεδο και να μας υποστηρίξουν με τον καλύτερο τρόπο, δίνοντάς μας ώθηση για την νίκη. Πιστεύω ότι μαζί τους, θα παίξουμε δυνατά και θα πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Comments

Trending