ΒΟΛΕΙ

Ζούγκλα! (pics)

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε «καθαρά» στον αγωνιστικό χώρο, όμως κανείς δεν μπορεί να προσπεράσει τις συνθήκες ζούγκλας που επικράτησαν για μία ακόμη φορά στο κλειστό του Ρέντη.

Published

on

Οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» από… νωρίς φρόντισαν να δείξουν τις προθέσεις τους για το τι θα ακολουθήσει κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, αφού από τις προηγούμενες ημέρες φρόντισαν να δυναμιτίσουν το κλίμα μέσω των social media βάζοντας τον Ντίμα Φίλιποφ στο στόχαστρο!

Μέσα σε διάστημα λίγων ημερών και πάλι στο ίδιο γήπεδο (είχε προηγηθεί η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο χάντμπολ την Κυριακή) οι οπαδοί του Ολυμπιακού έβριζαν εν χορώ τη Μακεδονία συνεχίζοντας το… ρεσιτάλ των αντεθνικών συνθημάτων.

Εμετική ήταν η συμπεριφορά των οπαδών των γηπεδούχων, αλλά και του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κ. Καραπαπά, εναντίον του Ντίμα Φιλίποφ που επέστρεψε ως αντίπαλος στου Ρέντη.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού κρέμασαν απαράδεκτα πανό εναντίον του, καταφέρθηκαν ουκ ολίγες φορές με εμετικά υβριστικά συνθήματα προς το πρόσωπο του, ενώ δε δίστασαν να πετάξουν και χαρτονομίσματα στον αγωνιστικό χώρο.

Και όλα αυτά την ώρα που η ΕΡΤ έκανε λόγο για… όμορφες συνθήκες στις εξέδρες του γηπέδου εκθειάζοντας την ανάρμοστη παρουσία των φίλων του Ολυμπιακού!

Comments

Trending