ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Η ευκαιρία του ΠΑΟΚ

Το ισόπαλο αποτέλεσμα στο ντέρμπι που άνοιξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής δίνει τη δυνατότητα στον ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV να πλησιάσει απειλητικά.

Published

on

Έβδομη «στροφή» στο πρωτάθλημα της Handball Premier των ανδρών με τον Δικέφαλο του Βορρά να αντιμετωπίζει στις Συκιές (Σάββατο 17/11 – 18:00) τον τοπικό Φοίβο, που βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μετά τη δύσκολη επικράτηση επί του Αερωπού Έδεσσας στη Νεάπολη, οι παίκτες του Στέλιου Σεϊρεκίδη θέλουν κόντρα στο Φοίβο Συκεών να συνδυάσουν το θετικό αποτέλεσμα με μία καλή εμφάνιση.

Ο ΠΑΟΚ που βρίσκεται στην 3η θέση με 10 βαθμούς, με νίκη του θα βρεθεί και πάλι μία… ανάσα από τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ που ισοβαθμούν στους 13 βαθμούς, μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα (23-23) στο μεταξύ τους παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής.

Έτσι, ο Δικέφαλος του Βορρά καλείται να εκμεταλλευτεί το βατό πρόγραμμα που έχει με το Φοίβο Συκεών το Σάββατο και με τη Δράμα την άλλη βδομάδα στη Νεάπολη ώστε να πάει στου Ρέντη κόντρα στον Ολυμπιακό στις 9/12 έχοντας την ελάχιστη βαθμολογική διαφορά από τους «ερυθρόλευκους», τη στιγμή που ακολουθεί νέο ντέρμπι στις 16/12 απέναντι στην ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη.

Comments

Trending