ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ΔΕΝ πρέπει να ξεχνάει!

Την ομάδα της Νέας Ιωνίας κοντράρει σήμερα (18:00) ο ΠΑΟΚ στην Κοζάνη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Published

on

Ο Δικέφαλος του Βορρά κατάφερε να πάρει χθες πανάξια την πρόκριση στον τελικό, κερδίζοντας την Αναγέννηση Άρτας και σήμερα θα τα δώσει όλα με τη Νέα Ιωνία, ώστε να φέρει την πρώτη φετινή κούπα στην οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Βέβαια, ενόψει της αναμέτρησης υπάρχει και ένα άλλο θέμα, αν κανείς παρατηρήσει ποιοι διαιτητές θα σφυρίξουν τον μεγάλο τελικό.

Συγκεκριμένα αυτοί είναι οι κ.κ. Πατιός – Τσιάνας, οι οποίοι κατά το παρελθόν έχουν προβεί σε αρκετά λάθη εναντίον του ΠΑΟΚ, αλλά υπάρχουν και χειρότερα…

Τι εννοούμε; Κανείς δεν ξεχνάει πως πριν από λίγα χρόνια στην έδρα της Νέας Ιωνίας, ο έφορος του ΠΑΟΚ Δημήτρης Χασεκίδης είχε δεχθεί άνανδρη επίθεση μέσα στο γήπεδο, με τους δυο παραπάνω διαιτητές να μην το γράφουν ΚΑΝ στο φύλλο αγώνος!

Μάλιστα το εν λόγω δίδυμο ήταν και στο τελικό του Κυπέλλου το 2015 στο Παλατάκι, όπου για όσους ΔΕΝ θυμούνται, η διαιτησία τότε ήταν 70-30 υπέρ της Νέας Ιωνίας.

Προφανώς κανείς θα σκεφτεί πως υπάρχει διάθεση για προκατάληψη, ωστόσο όταν δέχεται μια επίθεση ένας άνθρωπος του ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο και οι διαιτητές ΔΕΝ το γράφουν, τότε ο κόσμος του Δικεφάλου του Βορρά ΠΡΕΠΕΙ να τα θυμάται όλα αυτά.

Comments

Trending