ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Μαθαίνει αντιπάλους στο Κύπελλο!

Στα γραφεία της ΟΧΕ θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 18:00 η κλήρωση για τον 1ο και 2ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών στο χάντμπολ, όπου ο ΠΑΟΚ θα μάθει τους αντιπάλους του.

Published

on

Στη φετινή διοργάνωση δήλωσαν και θα συμμετέχουν τα παρακάτω 20 σωματεία: ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Αερωπός Έδεσσας, Αρίων Πτολεμαΐδας, Αρχέλαος Κατερίνης, ΕΣΝ Βριλήσσια, Διομήδης Άργους, ΑΣΕ Δούκα, Ζαφειράκης Νάουσας, ΓΑΣ Κιλκίς, ΓΑΣ Καματερού, Μακεδονικός, ΑΟ Νηρεύς, Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή, Πανελλήνιος. Πρωτέας Άρτας, Φαίακας Κέρκυρας, Φίλιππος Βέροιας, Φοίβος Συκεών και ΧΑΝΘ.

Σε όλες τις φάσεις (πλην του Final 4) σε περίπτωση που κληρωθεί ομάδα της Handball Premier να αγωνιστεί με ομάδα της Α2 Ανδρών ο αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας της Α2 ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα της κλήρωσης.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής:                                 

1ος γύρος: Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017 (σύνολο αγώνων  4)

Οι 20 ομάδες  – 11 της Handball Premier  και 9 της Α2 Εθνικής Ανδρών –  μετά από κλήρωση θα σχηματίσουν 5 ζευγάρια και θα αγωνιστούν μεταξύ τους. Οι 5 νικήτριες ομάδες των αγώνων μαζί με τις 12 ομάδες  που θα περάσουν  άνευ αγώνος  (by)  προκρίνονται στον 2ο γύρο.

2ος γύρος: Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 (σύνολο αγώνων 8)

Οι 5 νικήτριες  ομάδες μαζί με τις 10 ομάδες άνευ αγώνος  που προκρίθηκαν από τον 1ο γύρο μετά από κλήρωση θα σχηματίσουν 8 ζευγάρια και θα αγωνιστούν μεταξύ τους . Οι νικήτριες ομάδες των αγώνων αυτών  προκρίνονται για τον 3o γύρο.

3ος γύρος:  Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018  (σύνολο αγώνων 4)

Οι νικήτριες ομάδες των αγώνων του 2ου γύρου θα σχηματίσουν 4 ζευγάρια και θα αγωνιστούν μεταξύ τους . Οι 4 νικήτριες ομάδες των αγώνων αυτών προκρίνονται για το Final 4 

Final 4: 17-18 Μαρτίου 2018 

*Η κλήρωση για τον 3ο γύρο (προημιτελικά) και για το final-4 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 12:00.

Comments

Trending