ΧΑΝΤΜΠΟΛ

«Δίνουμε τα πάντα για τον ΠΑΟΚ, το σήμα του και τον κόσμο»

Ο διεθνής εξτρέμ που αγωνίζεται για έκτη σερί χρονιά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ μίλησε για τη σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ, τη νοκ άουτ αναμέτρηση κυπέλλου με την Πυλαία, την έως τώρα πορεία της ομάδας, αλλά και την υπέροχη παρουσία του κόσμου στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια.

Published

on

Ο Νίκος Νικολαΐδης παραχώρησε συνέντευξη στο PAOK24 και αναφέρθηκε αρχικά στη σπουδαιότητα της νίκης απέναντι στην ΑΕΚ τονίζοντας:

«Μετά από μία κακή εμφάνιση και την ήττα στου Ρέντη απέναντι στον Ολυμπιακό, είχαμε ένα πολύ δύσκολο ματς και από βαθμολογική και ψυχολογική άποψη απέναντι στην ΑΕΚ. Καταφέραμε και πήραμε τους δύο βαθμούς με μία πειστική εμφάνιση και αποδείξαμε πώς είμαστε εδώ και παρά τις δυσκολίες θα καταφέρουμε να πρωταγωνιστήσουμε και φέτος για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο».

Ο πρώτος… απολογισμός, της κατάστασης που βρίσκονται οι τρεις ομάδες που θα διεκδικήσουν τους τίτλους:

«Οι διαφορές μεταξύ των τριών ομάδων (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και ΑΕΚ) είναι μικρές, αλλά όλα θα κριθούν στα playoffs. Στο πρωτάθλημα κυνηγάς το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα που σου δίνει το πλεονέκτημα έδρας το οποίο κάποιες φορές αποδεικνύεται καθοριστικό στη διάρκεια των playoffs».

Για το νοκ άουτ ματς της Τετάρτης με την Πυλαία:

«Αν δεν είσαι 100% συγκεντρωμένος κρύβουν παγίδες τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Η Πυλαία είναι μια καλή ομάδα, παίζει καλό χάντμπολ, έχει νεαρούς αθλητές με πάθος. Εμείς προερχόμαστε από ένα δύσκολο πρόγραμμα με συνεχόμενους αγώνες, αλλά η νίκη επί της ΑΕΚ μας δίνει και ψυχολογικό προβάδισμα για να κερδίσουμε την Πυλαία και να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Σχετικά με την έως τώρα εικόνα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα:

«Είμαστε σε καλό δρόμο, αν και μας πικραίνει η ήττα από τον Δούκα, γιατί δεν δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο αυτό που αξίζαμε. Το επίπεδο στο οποίο βρισκόμαστε είναι καλό και θα ανταποκριθούμε ακόμη καλύτερα στη συνέχεια της σεζόν».

Τέλος, για την παρουσία του κόσμου του Δικεφάλου:

«Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι ο όγδοος παίκτης της ομάδας. Αυτός μας δίνει ένα κίνητρο παραπάνω να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα. Λόγω και της παρουσίας των φίλων της ομάδας και της θερμής ατμόσφαιρας που δημιούργησαν είχαμε διάρκεια στο ματς με την ΑΕΚ.

Ακόμη και στα εκτός έδρας ματς που δίνουμε, στη Βόρεια Ελλάδα κυρίως στην Έδεσσα και στη Βέροια, αλλά και όταν αγωνιζόμαστε στην Αθήνα, ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι και πάλι δίπλα μας είτε οργανωμένα είτε μεμονωμένα και μας στηρίζει.

Για τον κόσμο και το σήμα παίζουμε. Αυτό μας παρακινεί και μας δίνει δύναμη».

Comments

Trending