ΑΣ

«Χρονιά επιτυχιών, με τη δύναμη του κόσμου μας!»

Ο ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV αφήνει πίσω του το πρώτο μισό της σεζόν το οποίο έκλεισε με θετικό πρόσημο και στρέφει την προσοχή του στην απαιτητική συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με στόχο την κορυφή.

Published

on

Ο εξτρέμ – ίντερ των κυπελλούχων Ελλάδας, Άκης Κυπραίος, κάνει… ποδαρικό στη FORZA Plus και μιλάει για τους στόχους του Δικεφάλου, τη σκληρή δουλειά που απαιτείται, αλλά και για την ιδιαίτερη σχέση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ ομάδας και κόσμου.

Σχετικά με την έως τώρα πορεία του ΠΑΟΚ, δηλώνει:

«Το πρόσημο είναι θετικό. Πραγματοποιήσαμε μία αρκετά καλή πορεία, είχαμε μόλις μία ήττα και μία ισοπαλία, ενώ καταφέραμε να πάρουμε και την πρόκριση για τα προημιτελικά του κυπέλλου. Μία σημαντική εμπειρία ήταν και η συμμετοχή μας στην Ευρώπη, αφού θεωρώ ότι κάναμε μία καλή πορεία και αποκλειστήκαμε στη διαφορά των γκολ από έναν ισχυρό αντίπαλο».

Η περίοδος της ξεκούρασης για τους παίκτες του Δικεφάλου αποτελεί παρελθόν, με το σύνολο του Στέλιου Σεϊρεκίδη να έχει επιστρέψει με δυνατές προπονήσεις και φιλικά. Ο Άκης Κυπραίος αναφέρει:

«Η ξεκούραση είναι παρελθόν. Ξεκινήσαμε μία μίνι προετοιμασία με σκληρές προπονήσεις, γιατί ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια για το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Από εμάς χρειάζεται σκληρή δουλειά, να προετοιμαζόμαστε δυνατά και να είμαστε έτοιμοι για το υπόλοιπο της χρονιάς προκειμένου στο τέλος να επιτύχουμε τους στόχους μας».

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει δείξει τα τελευταία χρόνια μία ιδιαίτερη αγάπη προς το τμήμα, με τους παίκτες να παίρνουν ένα επιπλέον κίνητρο στην προσπάθεια που κάνουν για να κερδίσουν τίτλους με την ομάδα.

«Ο κόσμος είναι σημαντικό κομμάτι για εμάς. Τα προηγούμενα χρόνια μπορεί οι φίλοι του ΠΑΟΚ να στήριζαν την ομάδα κυρίως στα εντός έδρας παιχνίδια, όμως από πέρσι βλέπουμε ότι ακόμη και σε παιχνίδια που δίνουμε στην επαρχία είναι πάντα δίπλα μας. Ακόμη όμως και όταν παίζουμε στη Μίκρα ή στον Εύοσμο, ανεξάρτητα με το αν πρόκειται για ντέρμπι ή για παιχνίδι με έναν υποδεέστερο αντίπαλο, ο κόσμος θα είναι εκεί να μας δώσει δύναμη για να φτάσουμε στη νίκη».

Σε μία πορεία πρωταθλητισμού οι ατυχίες δεν λείπουν, με τον ΠΑΟΚ να μετράει τις απουσίες των Καραγκιοζόπουλου και Αραμπατζή. Ο Άκης Κυπραίος ο οποίος και ο ίδιος στο παρελθόν έχει περάσει μία ανάλογη «περιπέτεια» εξηγεί πόσο σημαντικό είναι για έναν παίκτη να έχει την υγεία του.

«Η υγεία όχι μόνο για τους αθλητές, αλλά και για όλο τον κόσμο είναι το πιο σημαντικό πράγμα που υπάρχει. Η υγεία μπαίνει πάνω και από τις επιτυχίες. Ευχή μου είναι όλοι οι αθλητές να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή, ωστόσο πρέπει να ξέρουμε ότι οι τραυματισμοί είναι μέρος του αθλητισμού και αναγκαστικά πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτούς».

ΠΗΓΗ: FORZA Plus

Comments

Trending