ΧΑΝΤΜΠΟΛ

«Πανέτοιμοι για τον τελικό, θέλουμε τον κόσμο μας στην Άρτα»

Ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας και ο γενικός αρχηγός του τμήματος, Δημήτρης Χασεκίδης μίλησαν ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου.

Published

on

Ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας στην Άρτα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την τοπική ομάδα της Αναγέννησης πλησιάζει (Σάββατο στις 17:00) και στα γραφεία του «ασπρόμαυρου» Ερασιτέχνη πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης.

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Δικεφάλου, Δημήτρης Δημητρούλιας τόνισε:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που πλησιάζει η μέρα του τελικού. Έχουμε δουλέψει πολύ όλη τη σεζόν και βλέπω στις αθλήτριες να είναι συγκεντρωμένες για το ματς του Σαββάτου. Είμαι ικανοποιημένος από την προετοιμασία και από την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα. Κάνουμε έκκληση στον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στην Άρτα για να μας δώσουν ενέργεια και να είναι σίγουροι πως θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των φίλων ενός τόσου μεγάλου συλλόγου όπως ο ΠΑΟΚ».

Ο γενικός αρχηγός του τμήματος, Δημήτρης Χασεκίδης από την πλευρά του υπογράμμισε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους διοργανωτές, την ΟΧΕ, αλλά και τους φορείς της πόλης της Άρτας και την περιφέρεια της Ηπείρου για τη φιλοξενία. Η κατάκτηση του κυπέλλου είναι ένας από τους πρωτεύοντες μας στόχους, αφού φέτος θέλουμε να κάνουμε το νταμπλ. Ελπίζω πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα εξαντλήσει τα εισιτήρια και θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί  την κατάκτηση ενός τροπαίου».

Comments

Trending